Miley Cyrus in njena najboljša prijateljica Mandy sta si v soboto v sončni Kaliforniji privoščili kosilo v restavraciji ‘Katsuya’.

Mandy je na Twitterju objavila: »Pravkar sem imela odlično kosilo z Miles. Kako sem pogrešala to dekle! Le kaj naj počnem v preostanku sobote?«

Izgleda pa, da Miley nima problemov s tem, kaj bi počela čez dan, saj je bila zadnje dni na polno zaposlena z razmišljanjem o tem, kakšno spoštovanje bo zahtevala od ljudi, ko bo enkrat dopolnila 18 let. Še posebej po tem, ko je dosegla takšen uspeh, o katerem bi večina ljudi lahko samo sanjala.

Med intervjujem je povedala: »Veliko sem že dosegla, najverjetneje več kot večina odraslih. Toda nimam občutka, da me ljudje jemljejo resno, preprosto zato, ker sem tako mlada. Upam, da se bo to spremenilo.«

Slišal/a si jo. Miley Cyrus bo začela svoje posle jemati resno.

Resno pa je vzela tudi skrb za svoje zdravje, predvsem duševno, saj je pred kratkim doživela majhen šok. Iz oči v oči se je srečala z eno izmed najbolj strah zbujajočih bitij: škorpijonom.

Zvezdnica serije ‘Hannah Montana’ je opravljala telefonski intervju, ko se je zverinica prikazala v njeni hotelski sobi ter jo povsem spravila iz tira. Na srečo je Miley hitro prevzela oblast nad dogajanjem… Se pravi po temeljitem kričanju.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Lucienne Lončina poročena z ljubosumnim in posesivnim možem!
Naslednji članekStilska preobrazba 40-letne Gwen Stefani