Miley Cyrus je okoli vratu objela svojega soigralca Douglasa Bootha, ko sta nadaljevala s snemanjem novega filma ‘L.O.L’ v nedeljo popoldne v Parizu.

Ko so Miley, Douglas, Ashley Hinshaw, Lina Esco in Ashley Greene končali s snemanjem prizora, pa so se skupaj odpravili na plesišče v VIP prostore.

O igranju s provokativno Miley pa je Ashley H. dejala: » Je zelo zabavna in takoj pozabiš, da je dekle staro res samo 17 let, kajti ima odlično energijo in projektu je zelo predana. Z veseljem se loti nečesa novega, vznemirljivega zase in za ostale.«

Zato pa je 17-letnica svojo otroško razigranost pokazala naslednji dan, ko se je skupaj z Adamom Sevanijem, Ashley Greene, Lino Enzo, Douglasom Boothom, Tanz Watsonom in Ashley Hinshaw zabavala v bližnji fontani. Imeli so veliko vodno borbo pred Notredamsko katedralo.

Oglej si fotografije in videl/a boš, da se poleg zahtevnega dela da tudi zelo poveseliti. Vsaj izgleda tako, kajne?

Zgodba ‘L.O.L’ pa se vrti okoli Lole (Cyrus) in njenih prijateljev, ki prikazujejo pritisk srednješolskih romanc in prijateljstev, medtem ko včasih spretno premagujejo zmedene starše. Starši pa si jih ves čas trudijo nadzirati. Sliši se zanimivo in še kako znano, kajne?

Kasneje istega dne pa je bila opažena še Ashley Greene, ko se je odpravila še v restavracijo ‘Orient Extreme’, kjer je potešila svoj velik apetit. Srečala se je tudi s soigralko Miley in skupaj sta se potem odpravile iz popularne restavracije.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSveže ločena Cheryl Cole: Počutim se fantastično!
Naslednji članekUJETA Jennifer Aniston uživala na zmenku