Miley Cyrus je čez vikend zapustila domačo celino zaradi slovestnosti ‘MTV EMA’ v Evropi. V petek je obiskala tudi  Madrid v Španiji, kjer je pozdravila svoje zveste oboževalce.

Seveda ni hotela izpustiti iz rok enkratne priložnosti, da spozna nočno življenje in tako je četrtkov večer preživela v klubu Kapital v Madridu.

Tam so jo vedno navzoči paparaci fotografirali s steklenico piva v roki, saj je mislila, da je meja dovoljenega pitja alkohola 18 let. Oblasti so zato za ‘TMZ’ povedale, da v Španiji ne obravnajo pitje alkohola še ne polnoletnih kot veliko stvar in jo zelo redko sprejemajo kot nezakonito.

Zadnja poročanja so se zopet osredotočila na mlado igralko in pevko, ki bi se naj zopet razšla z Liamom Hemsworthom. Vir je za revijo ‘People’ o tem povedal: “Njuno je pa ga spet ni’ razmerje se je dokončno končalo. Vendar pri Miley in Liamu nikoli ne veš. Na neki točki bi bila lahko spet par.”

Drug notranji vir je o tem rekel: “Bilo ni nobene drame. Zveza se je preprosto iztekla. Bila sta zelo dobra prijatelja in to sta tudi ostala.”

V Madridu pa se v tem času nahaja tudi njena bivša soigralka Emily Osment, ki je obisk izkoristila za promocijo njene nove plošče ‘Fight or Flight’. Fotografi so jo ujeli v četrtek popoldne v El Corte Inglés Castellana, kjer je podpisovala svoje nove plošče.

18-letna zvezdnica je tudi omenila, da se je slikala za revijo ‘Must Magazine’, nad čimer je bila popolnoma navdušena. “Madrid, neverjeten si! Snemanje na strehi stavbe za revijo Must. Zdaj pa odštevam ure do podelitev nagrad EMA’s!”

Izgleda, da bomo v prihodnje lahko videli na rdeči preprogi tako Miley kot tudi Emily, saj že obe nestrpno pričakujeta letošnje podelitve nagrad ‘MTV EMAs’, o čemer bomo pisali tudi na našem portalu. Ne zamudi!


Zadnje novičke

Prejšnji članekGisele Bundchen bo delala vse do svoje smrti
Naslednji članekHOT! Viktorijin angelček Candice Swanepoel z božansko postavo