Dekle obožuje suši! Miley Cyrus je v torek oblečena v kratke hlače skupaj s fantom Liamom Hemsworthom zapuščala lokalno suši restavracijo v Studio Cityju.

Parček pa ni bil sam, ampak v družbi prijatelja Justina Baldonija, ki je fant Mileyjine prijateljice in soigralke iz filma ‘The Last Song’, Melisse Ordway. Četverica si je že večkrat skupaj privoščila tudi večerjo.

Zunaj pa je že nova potrditev, da bo Marlo Thomas v filmu ‘L.O.L’ igral Mileyjinega dedka.

Miley je ena izmed zvezdnikov, ki so odrasli pred našimi očmi in mlada zvezdnica je sedaj spregovorila o tem, kakšen šov bi naredila sama, če ne bi Disney channel spremenil in preoblikoval njenega življenja.

Izvajalka uspešnice ‘Party in the USA’ se je odprla za revijo J-14 in spregovorila o tem, da je mama ves čas z njo: »Bila je moja asistentka, kozmetičarka, frizerka in stilistka obenem. Oblekla me je v majico na kateri je pisalo: ‘Imela bom svoj lasten TV-šov’.« Dodala je: »Zraven sem oblekla krilo in bila polna make-upa. Sama sem sedela in si mislila: ‘O moj Bog, jaz sem na Disneyju. Moje življenje se bo spremenilo’.« Nadaljevala je: »Zanesljivo dovolj, da se je zgodilo. Spominjam se prihoda na delo s polno naličenim obrazom in sedaj pa smo vsak v svoji pižami, ko pridemo na delo.« Omenila pa je tudi: »Počutim se veliko bolj udobno sama s sabo in ne rabim se počutiti, da se moram vsak dan obleči. To je nekakšen drugi dom za nas.«

Miley si je do zdaj že kar zgradila kariero s serijo in s petjem. Se bo to zdaj začelo podirati? Začela je  namreč izgubljati osrednjo generacijo oboževalcev: najstnike. Njeni nekdanji oboževalci, tisti, ki so jo spremljali v preteklem letu, menijo, da je preprodana!J

‘The New York Times’ je raziskal njen pešajoč odziv pri mladih dekletih (10 in 11 let) in odkril, da se ne strinjajo z načinom, s katerim je zaključila s serijo ‘Hannah Montana’, ki jo je ponesla v slavo. Večina intervjuvank je priznala, da ne marajo njene seksi podobe in želijo nazaj njen stil iz ‘Hannah Montane’. Kaže, da je mlada množica oboževala Hannah Montano in ne Miley!

Mladi nekdanji oboževalci menijo tudi, da izgleda 17-letnica v novem videu ‘Can’t Be Tamed’ prestara: »Videospot je čuden. Občutek imam kot da igra 25-letnico. Izgleda tako starejša od prave Miley

Mogoče pa je ravno to mnenje Mileyinih oboževalcev povzročilo, da je bil njen album ‘Can’t Be Tamed’ rahlo poražen, saj so v prvem tednu prodali ‘le’ 102,389 albumov.

Miley s tem, ko odvrača mlajše oboževalce, verjetno skuša najti le-te v starejših najstnikih. Ali meniš, da ji bo uspelo?

S tem ko se Miley oddaljuje od Hannah Montane in se osredotoča na starejše občinstvo, pa se poraja vprašanje: Katera/kateri bo nova Miley?

Vse televizije in mediji v ZDA iščejo novo zvezdnico/zvezdnika, ki bi si pridobila njene nekdanje oboževalce. Je možno doseči njen uspeh z novejšo, drugačno zvezdnico, ali je Miley samo ena?

Zbrali smo listo kandidatov, ki bi lahko prevzeli njeno vlogo. Katera/-i je tvoj/-a najljubša/-i?


Zadnje novičke

Prejšnji članekSin Cristiana Ronalda pristal v bolnici
Naslednji članekEnrique Iglesias: Zaradi stave bo gol smučal na vodi!