Miley Cyrus si je v ponedeljek popoldne privoščila nekaj sprostitve, ki jo je našla na plaži v Mehiki.

17-letna igralka je minuli teden potovala na Vzodno obalo, natančneje v Kentucky, kjer je pomagala pri dobrodelnem programu ‘Blessings in a Backpack‘, ki pomaga vzdrževati otroke iz ogroženih javnih šol po vsej državi.

Ena izmed Mileyjinih dobrih prijateljic, Ashley Tisdale, je za ‘MTV Monday Morning’ povedala nekaj besed o novi uspešnici še ne polnoletne zvezdnice.

Rekla je: »Obožujem pesem ‘Can’t Be Tamed’ od Miley Cyrus. Mislim, da je odlična. Ima dober ritem, zanimivo besedilo. Super je!«

Ni dvoma, da bomo o Miley slišali še marsikaj, vendar zagotove ne, da bi naslednje štiri leta preživela vsaj v bližini šolskih klopi. Mladoletnica, ki bo novembra dopolnila 18 let, je oznanila, da nima nobenega namena izpopolniti svoje izobrazbe.

»Moja sestra je obiskovala MTSU v Nashvillu, zato bi se nanjo najverjetneje vpisala tudi sama. Ampak se ne bom. Sama sem prepričana, da se lahko vrneš v šolo ne glede na to, koliko si star. Moja babica se je vrnila v šolo pri 62-ih letih,« je povedala.

Sicer pa, roko na srce, ko bo prišel čas, bo imela sama dovolj denarja, da si bo kupila šolo po lastni izbiri. Tako da sprejem ne bo problem.

Mogoče pa bi ji vendarle koristile kakšne ure predavanja, da bi izboljšala svoje manire.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSEKSI Kate Moss ve kako privabiti pozornost
Naslednji članekFOTO Poželjiva Eva Longoria pokazala fantastične noge