V nedavnih novicah smo izvedeli, da je Miley Cyrus velika oboževalka edinstvene Lady Gaga.

Povedala je: »Velika oboževalka! Obožujem Lady Gaga. Mislim, da vedno da vse od sebe. Ne vidim nikoga, ki bi namesto nje postavil stvari na svoje mesto. To vedno naredi sama. Zelo je kreativna in mislim, da je nekdo, ki vedno več zahteva od sebe in je zadovoljen, ko so stvari narejene točno tako kot si je zamislil,  res vreden občudovanja.«

»Četudi ustvarja pop glasbo, v njenih videih ne vidim kričave in domišljave pop zvezdnice. Njena glasba res nekaj pomeni. Zato mi je tako všeč,« je nadaljevala Miley.

Gospodična Cyrus si je v torek popoldne privoščila manikuro in pedikuro v salonu Cosmo Nails v Toluca Laku v Kaliforniji.

Po skrbnem urejanju nohtov in sproščanju na masažnem stolu se je s fantom Liamom Hemsworthom napotila v lokalno suši restavracijo na prigrizek.

Če še nisi slišal/a, sta bila zaljubljenca nominirana za ‘Choice Liplock’. Razsodbo bosta slišala na letošnji težko pričakovani podelitvi nagrad ‘2010 Teen Choice Awards’.

Potem, ko se je 17-letna zvezdnica v torek sproščala, pa je imela v sredo natrpan urnik saj je v naglici zapustila telovadnico v Zahodnem Hollywoodu.

Častna botra Dolly Parton je za ‘FOXNews’ povedala: »Sovražim, ko jo ljudje kritizirajo. Odlična pevka je! Odličen glas ima. Zna zabavati množice in z vami se lahko prav tako pogovarja kot bi jih imela 50 let.«

O svoji varovanki je nadaljevala: »Pristala bo na pravem mestu. Resnično vem, da ima vse kar potrebuje. Zdaj išče svojo pot in vem da jo bo našla.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Božanska Monica Belluci vas očara z bujnim dekoltejem
Naslednji članekŠOK Paris Hilton na SP z več kovčki kot jih ima cela nogometna ekipa