Miley Cyrus in njen fant, avstralski igralec Liam Hemsworth, sta se z roko v roki sprehodila skozi sosesko Taluca Lake v Kaliforniji.

Miley se je vesela fotografirala z oboževalko, Liam pa je takrat vzel v roke fotoaparat in ju fotografiral.

Nedavno so mladenko okronali s 15 mestom na Billboardovi lestvici, saj je Miley v preteklem letu  s prodajo zgoščenk in s koncerti po izračunih zaslužila preko 21 milijonov dolarjev. Uspešno, kajne?

Na velika platna pa konec marca prihaja težko pričakovani film ‘The Last Song‘. Miley je tokrat velik objem namenila soigralcu v omenjenemu filmu, Bobbyju Colemanu. Miley je povedala: “Mislim, da je zelo pomembno posegati po vlogah, ki so nekakšen izziv, vendar pa tudi nekaj takega, s čimer se lahko poistovetiš in nekaj, kar resnično ogreje tvoje srce.”

V videu pa si lahko ogledaš, kako čudovito izgleda Miley za kulisami filma ‘The Last Song’. Občuduješ pa jo lahko tudi v videu, kjer prikazuje, kako je potekalo snemanje videospota za pesem ‘When I Look At You‘. Ti je všeč?

Film je nastal na podlagi knjige pisatelja Nicholasa Sparksa, kjer je celotno dogajanje postavljeno v manjše mesto ob morju, kjer odtujeni oče dobi priložnost, da preživi poletje s svojo najstniško hčerko, ki bi poletje raje preživela doma v New Yorku. Zgodba se nadaljuje, ko dekle sreča fanta, ki se z njo poveže preko glasbe in tako v celotno zgodbo vneseta pridih prve ljubezni.

Njuna ljubezen verjetno ni prva, je pa zagotovo romantična. Kakšno je tvoje mnenje o njuni zvezi?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Saša Lendero: Ljubljenka občinstva se vrača!
Naslednji članekSEKSI Sladka Sabina Mali je postala čokoladna ikona