Miley Cyrus so novinarji ujeli v predelu Hollywooda, ko je stopala iz prestižne restavracije, kjer je bila na večerji s svojim fantom Liamom Hemsworthom.

Miley je bila tokrat neokusno oblečena, saj je na ogled postavila svoj modrček, ki je kukal izpod črne jopice. Kaj meniš o njeni izbiri oblačil?

Garderobi ‘Hannah Montana’ tokrat ni namenila veliko pozornosti, jo je pa nedvomno vstopanju v restavracijo, saj je izbrala ločen način prihoda vanjo – Liam je stopal sam in ona sama, seveda z namenom, da ju niso ujeli skupaj. Premišljeno, kaj?

No, če Miley in Liam nista tokrat pokazala zaljubljenih pogledov, pa sta jih nedvomno v videu za kulisami snemanja filma ‘The Last Song’.

Film je nastal na podlagi knjige pisatelja Nicholasa Sparksa, kjer je celotno dogajanje postavljeno v manjše mesto ob morju, kjer odtujeni oče dobi priložnost, da preživi poletje s svojo najstniško hčerko, ki bi poletje raje preživela doma v New Yorku. Zgodba se nadaljuje, ko dekle sreča fanta, ki se z njo poveže preko glasbe in tako v celotno zgodbo vneseta pridih prve ljubezni.

V videu si poglej nekaj izsekov mladih zaljubljencev.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Omarju Naberju bodo znova sodili zaradi domnevnega nasilja
Naslednji članekPornič Lindsay Lohan prodan za 160 tisoč dolarjev