Verjetno ni ravno presenečenje, da ima Miley Cyrus prijatelja geja, toda presenečenje pa je, da je zatreskana vanj.

Pevka je v britanskem pogovornem šovu razkrila, da ima raje družbo prijatelja geja, kot družbo svojega fanta Liama Hemswortha:

»Liamov okus je malo čuden. Imam problem z ljudmi, ki nosijo kratke hlače, ko ne gredo na plažo. In on je neprestano v hlačah za surfanje. Jaz ne hodim naokrog v bikiniju! Čeprav si neverjetno želite, ne hodim neprestano naokrog v bikiniju. A on to nosi neprestano. Moj najboljši prijatelj je gej, a to ne pomaga ravno veliko, ker je vedno oblečen zelo seksi. In potem vidim svojega fanta in si mislim, da si bolj želim drugega (prijatelja geja)! Četudi me ne maraš, te imam jaz resnično rada! On je malo lepši, zabavnejši in rad počne iste stvari kot jaz in to je tista razlika.«

Miley pa zaradi ohranjanja zasebnosti ni izdala, kdo je ta njen prijatelj.

Ta izjava, da Miley bolj privlači gej kot on,  pa bi lahko vplivala tudi na Liamov ego.

To bi pa tudi lahko bila lekcija za vse fante: bolj skrbi za to, kako se oblečeš in vsepovsod boš dekletom kradel srca.

Zadnje čase pa Miley pogosto nagaja Justin Bieber.

V pogovorni oddaji je povedala, da ji je nagajal, ko je bila na turneji v Angliji:

»Justin Bieber me je poklical nekje ob treh zjutraj, saj se verjetno ni zavedal časovne razlike. Ubila bi ga! In kar ni nehal zvoniti!Kričala sem, saj sem mislila, da je pač nekdo dobil mojo številko. Zato sem številko zamenjala, toda on mi je še naprej nagajal. Res sem bila prepričana, da je nek otrok ali nekaj takega in mislila sem si: ‘Res lahko kričim, ker mislim, da je otrok, toda nisem prepričana.’«

“Končno sem se nato oglasila in kričala: ‘Ura je tri ponoči!’ In on je odgovoril: ‘Ha ha ha ha, Bieber tu. Pokliči nazaj.’ In jaz: ‘O moj bog, tega otroka bom napadla.’ Moja mlajša sestra ga obožuje, toda jaz ga bom ubila.”

Mogoče pa je šestnajstletni pevec le zatreskan v Miley in ji to skuša povedati na edini način, ki ga pozna – z nagajanjem.


Zadnje novičke

Prejšnji članekCorona – Try me out
Naslednji članekJe Nicole Richie prevzela moža Ashlee Simpson?!