Miranda Cosgrove, pevka in igralka, je z novinarji ‘Alloy.com’ spregovorila o svojih inspiracijah, najljubši pesmi in o tem, kako se je imela v Benetkah v Italiji. Preberi:

O njeni inspiraciji za snemanje albuma: “Je pop rock glasba z mojo ostrino. Rada imam ustvarjalce kot so Gwen Stefani, Pink in Madonna in tudi ostale kul dekliške ‘power’ glasbenice. Zelo si želim, da bi ljudje dali CD v predvajalnik in resnično uživali ob poslušanju. Tudi sama imam take CD-je, npr. kot nov album Ke$he. Z veseljem si ga dam  v avtu in se imam resnično super, zato imam rada take pesmi.”

O svoji najljubši pesmi iz albuma: “Rada imam ‘Disgusting’. Pravzaprav je Ke$ha napisala to pesem. Najverjetneje je najbolj smešna pesem na albumu. Govori o tem, kako nagravžno ga ljubim. In tudi ‘Kissin’ U’ je ena izmed mojih najljubših.”

O video konceptu za pesem ‘Kissin’ U’: “Pesem govori o prvi ljubezni, zato sem želela zabaven videospot, ki zavzema veliko različnih scen s fantom. Video je postavljen v bližino plaže, zato sem bila te dni v Benetkah in bilo je zabavno.’”


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Mlada zvezdnica pretiravala z visokimi petkami in komaj hodila
Naslednji članekSamuel Lucas: ‘Oprosti mi’