new moon

Navdušeni oboževalci ‘Somraka’ lahko film ‘Mlada luna’ označijo za popolnega, toda to ne velja za ljudi, ki delajo za ‘Movie Mistakes.com’.

V filmu ‘Mlada luna’ so namreč našli kar 29 napak ter ga celo uvrstili na četrto mesto seznama filmov leta 2009, ki se lahko ponašajo z največ napakami, na katerem prepričljivo vodi ‘Še enkrat 17’.

Navajamo ti dve napaki, ki so ju našli strokovnjaki, ti pa presodi, ali sta vredni omembe ter izgube mesta za enega izmed najboljši filmov leta.

  • Potem ko se Bella po prvi nočni mori prebudi, zraven nje na blazini leži knjiga ‘Romeo in Julija’. Ko ji Charlie prinese darilo, knjiga izgine, nato pa se na nekaterih delčkih spet pojavi.
  • Ko Bella na parkirišču parkira avto, Edward hodi ob njej. Bellini lasje so urejeno počesani na stran. Ko se Edward nagne, da bi jo poljubil, so razmršeni po njenem čelu, ko pa ji pove, da jo Jacob želi, so spet lepo poravnani.

Izbirčno? Morda pa res. Zagotovo se strinjaš, da ljudje zapravljajo veliko preveč časa za takšne malenkosti, ki ne bodo ubile nikogar. Glede na njihovo natančnost pa se sprašujemo, kako so lahko spregledali največjo napako ‘Mlade lune‘, kar jih je. Na kar nekaj posnetkih seksi Taylor Lautner nosi majico, ki je resnično ne bi potreboval.

Zdaj pa lahko malce premisliš ali si še enkrat pogledaš film ter nam sporočiš, koliko napak pa ti vidiš v tej uspešnici.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVražje dekle Alenka Dovžan: Nasitila sem se spanja v hotelih
Naslednji članekŠOKANTNO Največji športni škandali leta 2009