Monique Coleman je izgledala enostavno in vrhunsko ob prihodu na pogovor ‘I Am Perfect – Exactly As I Am’, ki ga je gostila Shaun Robinson in se je odvijal v hotelu SLS v Beverly Hillsu.

Pogovorno oddajo je gostila Shaun Robinson. Vse slavne udeleženke so najstniškim dekletom delile odkritosrčne nasvete o tem, kako zaupati vase. Ostale so delile življenjske izkušnje in zgodbe, prav tako pa tudi izvlečke iz Shaunine knjige z naslovom ‘Exactly as I Am’.

Monique, ki se pripravlja na premiero prve sezone svoje pogovorne serije ‘Gimme Mo’, pa je dala polno zaupanje prostovoljcem iz ‘My Friend’s Place’, zavetišča v Hollywoodu, kjer imajo socialne cirkuške razrede, da se naučijo spretnosti, da so nastopili v še enem novem promocijskem videu za njen pogovorni šov.

Nekdanja zvezdnica ‘Srednješolskega muzikala’ je pobudo za oddajo pojasnila: »Cilj je, da pooblastimo današnjo mladino s pobudno obveščenostjo. Mladostniki so leni, ker so tudi odrasli leni. Stojimo pri miru in čakamo nekoga, ki bo naredil prvi korak in spregovoril prvo besedo. To se mora spremeniti. Najstniki se morajo naučiti razmišljati zunaj neke škatle, delati sproščene odločitve, spraševati vse in se potruditi definirati in doseči najvišji potencial.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Megan Fox kot model Armanijevih kavbojk
Naslednji članekBritney Spears končno izgledala spodobno