Monique Coleman osvaja svet – na zelo lep način!

Gost pogovornega programa in njegov avtor sta se pred kratkim odpravila v Capritol Hill v Washington in se lotila reševanja Združenih narodov.

Na dogodek je bila povabljena tudi dekle, ki je popolna prav takšna, kot je, Monique Coleman. Lepotička je spregovorila v imenu revnih v podporo gibanju ‘Gimme Mo‘.

»Težko je verjeti, da smo v letu 2010, pa kljub temu veliko delov sveta preživi zgolj z enim dolarjem na dan – in to tudi v Ameriki, v deželi priložnosti, kjer so tudi gimnazije in srednje šole v rangu najvišje do sedaj. Ali pa to, da so danes še vedno dekleta prisiljena postati žene že prej, preden so sama sploh pripravljene. Smo v pomanjkanju svetovnih dobav in nihče nas ne more zavarovati pred globalnim segrevanjem, pred trgovanjem z ljudmi, pred potresi in drugimi boleznimi. Kot govornica prihodnosti vam moram nujno odpreti oči, da boste videli svoje brate in sestre po vsem svetu in jim pomagali reševati probleme tako na vaši ulici, kot preko morja,« je dejala Monique v svojem govoru.

Preveri tudi video!


Zadnje novičke

Prejšnji članekSijoča Drew Barrymore v družbi prav posebnega spremljevalca
Naslednji članekFOTO Lepi sestri Kardashian samozavestno pozirali na modni zabavi