Nick Jonas je na hitro spregovoril z mamo Denis, ko sta v nedeljo zapuščala cerkev, potem pa se odpravil po punco Seleno Gomez, s katero sta se odpravila igrat golf, o čemer smo te obvestili že včeraj.

17-letni glasbenik pa v sodelovanju z ‘DoSomething.org’ in fundacijo ‘VH1 Save the Music’ poziva najstnike v bitko za ohranjanje glasbenega izobraževanja v šolah.

Kampanja ‘Battle of the Bands’ vzpodbuja najstnike po vsej državi, da pošljejo svoje glasbene izvedbe in pojasnila, zakaj se jim zdi glasbena izobrazba pomembna v obliki videa na naslov ‘DoSomething.org’.

Nick je v PSA-ju dejal: »Glasba vzpodbuja ustvarjalnost in ohranja otroke v šoli, ampak tu je tudi veliko učencev, katerim glasbeno izobraževanje ni omogočeno. Ne dopustite, da bi bila naša glasba utišana.«

Šest tednov dolga kampanja se bo pričela 1. marca in zaključila 16. aprila. Odbor strokovnjakov in znanih osebnosti bo nato na podlagi glasbe, kreativnosti, opredelitve glede glasbene izobrazbe, števila glasov in uporabe medijev ocenil prejete videe. Veliki zmagovalec bo prejel 5000 dolarjev donacije za njihovo šolsko glasbeno oddajo in bo odšel v New York City, kjer bo nastopil v ‘World Famous Apollo Theateru’ pred glasbenimi vodji. Ostali nagrajenci bodo za njihove šolske glasbene oddaje prejeli 1000 dolarjev donacije, koncertne vstopnice in ‘Rock Band’ video igrice.


Zadnje novičke

Prejšnji članekSEKSI Alessandra Ambrosio buri moško domišljijo
Naslednji članekRobert Pattinson končno priznal S Kristen sva skupaj!