Oboževalci Roberta Pattinsona, zavedamo se, da imamo mladega igralca vsi radi, toda zapomnite si, da zalezovanje ni najboljša rešitev.

‘Hollywood Life’ poroča, da so prejšnji teden skoraj aretirali 16-letno ‘Somrakovsko’ oboževalko, ki se je skrivala v grmovju blizu prizorišča snemanja filma ‘Water For Elephants’.

Oboževalko so v grmovju našli ob peti uri zjutraj, nosila je ‘Somrakovsko’ majico, v roki pa je držala kamero. Vir je povedal, da v protokolu piše, da je treba v kakršnem koli primeru prekrška poklicati policijo, toda varnostniki so zatrdili, da se jim preveč zagreta najstnica ni zdela nevarna. Namesto kazni so najstnico policisti odpeljali domov ter staršem pustili opozorilo.

Na žalost je imela oboževalka smolo, saj v nobenem primeru v objektiv svoje kamere ne bi mogla ujeti mladega igralca. Rob je bil namreč cel dan zaposlen s snemanjem v skritem hlevu.

Na Robovo srečo pa se takšni izgredi dogajajo zelo redko. Vir je povedal, da so bili oboževalci do sedaj “zelo spoštljivi in jim ni v interesu, da škodujejo Robu ali komurkoli drugemu.”

Sicer pa je mladi lepotec tako zaposlen s snemanjem, da ga takšne stvari ne vržejo iz tira. Paparaci so ga tudi včeraj ulovili med delom.

Razgovoril pa se je tudi o filmu, ki ga najverjetneje že nestrpno pričakuješ, pa vendar bo treba nanj še malo počakati, ‘Jutranjo zarjo’. Povedal je: »Mislim, da zna biti zelo zanimiva. Sem že radoveden, kako bo vse skupaj izgledalo. Tukaj ne odlašamo več. Bella mi ves čas govori: ‘Želim, da me spremeniš’ jaz pa ji odgovarjam: ‘Ne, ne, ne’, toda v tem filmu postane vampirka. Poročiva se in spiva skupaj. Prav zanima me, kako bodo to spravili na platno.«

Toda še pred ‘Jutranjo zarjo’ pride na vrsto ‘Mrk’, ki pa bo po Robovem mnenju marsikoga spravil iz tira. Pojasnil je: »Videl sem grobi del filma. Dober je. Drugačen. Resnično drugačen, na nek način zelo resen.«

Nadaljeval je: »Vse pretepaške scene, ki ste jih lahko videli v ‘Mladi luni’, niso nič v primerjavi z ‘Mrkom’. Niso samo fantazija. Je kot grozljivka!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekDMP: Vsi smo superheroji!
Naslednji članekFOTO Pamela seksi rdeče kopalke zamenjala za raztegnjeno trenirko