Nick Jonas je na koncertu zaigral pesem pevke Taylor Swift in to ne katerekoli pesmi, marveč – ‘You Belong With Me’. Še včeraj smo ugibali, kateremu dekletu je posvetil svojo novo ljubezensko pesem in mogoče imamo kandidatko! Nickov nastop si poglej v videu!

Kaj meniš, je Nickovo sanjsko dekle pevka Taylor Swift?

17-letnika so ujeli novinarji ‘MTV News’, da bi z njim poklepetali o turneji. Nick je povedal:  “Četrtkova izvedba koncerta je bila čudovita. Po koncertu sem ljudem govoril, da lahko prav zares občutiš legende glasbene scene na tem odru. Igral sem novo pesem, ki sem jo napisal – ‘Stay’ in občinstvo se je kar dobro odzvalo nanjo. Do sedaj je bilo vse odlično, vendar je bila ta četrtkova noč prekrasna.”

Nick pa je spregovoril tudi o kolegih in družini, ki so ga prišli podpirati: “Imam veliko prijateljev na različnih krajih v Teksasu in tudi v New Yorku. Imam resnično veliko prijateljev in družino. Dobro je vedeti, da imam ob sebi ljudi, ki me podpirajo pri uresničevanju mojih sanj in da si vzamejo čas in pridejo pogledati moj koncert.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Marijan Novina: Z razliko od Arturja ima vsaj kaj za pokazati!
Naslednji članekSeksi in zapeljiva Tina Maze kot je še ne poznamo