Igralci vampirske uspešnice ‘The Vampire Diaries’ so se odpravili na turnejo Hot Topic Tour in se v soboto ustavili tudi v nakupovalnem centru Westfield Topanga Mall v Canoga Parku v Kaliforniji.

Nina Dobrev se je med obiskom večinoma držala soigralca Iana Somerhalderja, vsem navzočim pa je pokazala tudi ročno izdelano zapestnico, ki ji jo je podaril eden izmed oboževalcev. Prav tako se ji je pridružil tudi Paul Wesley.

21-letna kanadska igralka je poklepetala z ‘LA Times’ o njenem preskakovanju od serije ‘Degrassi’ k ‘The Vampire Diaries’.

Nina je povedala: »Bilo je težko, še posebej ker veliko mojih prijateljev nastopa v njej. Ampak smo še vedno v stiku. Producenti ‘Degrassi‘ so mi izkazali veliko podporo. Ko sem dobila vlogo v ‘The Vampire Diaries’, so mi poslali rože! Prav tako sem prejela velik šopek po premieri serije. Da so lahko uničili moj lik, sem se vrnila in posnela še dve epizodi 9. sezone. Ne vem. Trenutno imam tako natrpan urnik, da si ne morem predstavljati, kako bi lahko počela še kaj drugega. Ampak nikoli ne veš. Naredila bi to. Bomo videli!«


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Shujšana Jessica Simpson: Kam so izginile obline in bujno oprsje?
Naslednji članekFOTO Britanska zvezdnica kazala joške v popolnoma prosojni obleki