Robert Pattinson in Reese Witherspoon sta se veselo smejala, ko sta v četrtek zvečer snemala film ‘Water For Elephants’.

Sicer pa je Reese pred kratkim izpolnila sanje hčerki Avi, saj ga je predstavila Robu.

»Ava je bila zelo vznemirjena, ker ga je končno spoznala,« je vir povedal za revijo ‘People’. »Snemanje z Robom poteka odlično in Reese je bila vesela, da sta otroka lahko spoznala mladega igralca.«

In čeprav Rob velja za največjega lepotca v sagi ‘Somrak’, se še vedno počuti nesamozavestnega, ko se primerja z nabildanim Taylorjem Lautnerjem.

Med tiskovno konferenco je britanski igralec priznal, da se zaradi Taylorjevega telesa še vedno počuti negotovega: »Obstaja nekaj scen, kjer se s telesom obrne proti meni, jaz pa bi ga moral potisniti stran. Tega sicer ni bilo v scenariju, toda mislil sem si: ‘Prestrašil ga bom, ga zgrabil za ramo ter popolnoma obrnil sceno.’ In tako sem se obrnil in ga zgrabil za ramo, ki pa je bila preveč ogromna, da bi lahko kakorkoli vplival na Taylorja. To je bilo malce nerodno.«

Na srečo je RPattz povedal, da je ponosen na svoj seksapil, medtem ko je Taylor med snemanjem ogrnjen v sivo volčjo kožo.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Mateja Malnar in Aleš Čepin živita ne veliki nogi
Naslednji članekJada Pinkett: Gospa Smith pokazala fantastične noge