Blake Lively je na prireditvi ‘MET Ball’ v ‘Metropolitan Museum of Art’ tokrat poglede privabljala v skrbno izbrani modri obleki znamke ‘Marchesa’.

No, na prireditvi pa ni pozornosti vzbujala le Blake, temveč tudi Jessica Szohr. 25-letna igralka je na prireditev prišla v čudoviti ‘Versace’ obleki, manjkal pa ni niti nakit znamke ‘Everlon’.

Nam se ‘Opravljivki’ zdita čudoviti. Vprašanje se torej glasi: katera ‘Opravljivka’ je s svojo izbiro privabila več pogledov? Povej svoje mnenje!

Izven gala prireditev, na ‘Bamboozle Music Festivalu’, pa so novinarji v značilnem punk-rock stilu opazili nadobudno Taylor Momsen, ki je zažigala v črnem topu, kratkih hlačkah in rdeče-črnih čevljih, manjkala pa ni niti razgaljena bela polt kože. Kaj praviš o njenem stilu?

V preteklem intervjuju se je Taylor razgovorila o svoji pesmi, ‘Make Me Wanna Die’, ki se pojavlja na zgoščenki filma ‘Kick-Ass’:

“To je tragična ljubezenska pesem. Kot Romeo in Julija- ne moreš živeti brez svoje ljubezni, zato raje umreš. To je prvi singel skupine ‘The Pretty Reckless’. Pravkar smo posneli videospot za pesem, vendar o tem ne želim povedati več. Je prva pesem. Zelo je temačna.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Zaročene Slovenke: Kdaj bodo končno stopile pred oltar?!
Naslednji članekAdriana Lima in Marko Jarić: Spoznjate malo Valentino!