Robert Pattinson ima pred sabo še veliko projektov, ki so že vnaprej določeni. Bo v bližnji prihodnosti zaigral tudi skupaj z Angelino Jolie v filmu ‘Unforgiven‘?

Zadnja poročanja v povezavi s tem filmom so pokazala, da dueta Pattinson-Jolie ne bomo videli, saj Robert, ki mu uspešnost izgleda pada, saj naj bi bil manj uspešen od soigralca Taylorja Lautnerja, v filmu ne bo zaigral.

Nek tabloid je trdil: »Obstajajo špekulacije, da so Roberta glede tega projekta zavrnili,« toda vir blizu mladega igralca je povedal, da so vse trditve in ugibanja v zvezi z Robertom in tem filmom povsem brez jedra in nepojasnjene.

Sicer pa niti seksi igralec v nedeljo ni zamudil nagrad Emmy, ki so se podeljevale v zahodnem Hollywoodu. Po uradnem delu so ga paparaci ulovili v ulici SoHo, kjer se je nočnem klubu Trousdale udeležil zabave.

V nedavnih govoricah, ki so se razširile, pa ljudje trdijo, da je Rob definitivno manj uspešen celo od svojega domnevnega dekleta, Kristen Stewart, ki za prihodnost obljublja velike uspešnice, v katerih si jo bomo zagotovo zapomnili.

Vir iz industrije stripov je povedal: »Strip o Kristen se je prodal skoraj povsod. Je velika uspešnica in oboževalci si še vedno prizadevajo, da bi se dokopali do njih. Je celo bolj popularen od Robertovega stripa.«

»Dobra novica pa je, da ‘Bluewater Productions’ tiskajo drugo izdajo stripov, ki bodo vsebovali dodatek Kristeninih nedavnih uspehov.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Hollywoodske zvezdnice z zapeljivimi oblinami
Naslednji članekSandra Bullock je presrečna ob svojem posvojencu