Ali je Robert Pattinson Zacu Efronu uničil vse možnosti, da bi postal mladi hollywoodski lomilec ženskih src? Izgleda že tako.

Na podlagi informacij iz finančne blagajne, ki so jo napolnili z obiskom filma ‘Charlie St. Cloud’ (od izida, 30. julija, naj bi zbral samo 23 milijonov dolarjev), se je ‘PopEater’ vprašal, ali je zvezda igralca, ki je zaslovel v filmu ‘Srednješolski Muzikal’, ugasnila.

Za vse to pa naj bi bil kriv nihče drug kot Robert Pattinson, ki je pred kratkim spet poskrbel za to, da so govorice o Robsten spet zaživele.

Matt Titus, izvedenec za medsebojne človeške odnose, je povedal, da je Pattinson s svojim poznavanjem, kako igrati igro slave, premagal Efrona, kar se tiče najstniškega idola, prav tako pa tudi kar se petja tiče.

»Robert je v tem trenutku za vsa vriskajoča dekleta postal kralj in tako so le-ta povsem pozabila na Zaca. Samo poglejte si letošnje MTV-jeve filmske nagrade. Ko je v prostor vstopil Zac, so bila dekleta vznemirjena, ko pa se je prikazal Robert, pa se jim je dobesedno utrgalo. ‘Somrak’ je spremenil marsikaj in Robert to razume. Sicer ne reče ničesar in se obnaša zelo skrivnostno, toda vse mu je jasno. In ravno to je tisto, kar najstnice v tem trenutku hočejo.«

Toda Joe Neumaier, filmski kritik pri ‘New York Timesu’, je povedal, da Pattinson ni edini lepotec, ki Efronu krade prostor v zbirki lomilcev ženskih src. Po njegovem mnenju se v Hollywoodu skriva gruča mladih zvezdnikov, ki mladim najstnicam jemljejo sapo, Zac, ki ga pa to očitno ne skrbi, saj ima oči samo za svojo Vanesso, pa naj bi se od te gručice že zelo oddaljil.

»Za vse to krivim prepolno igrišče seksi moških teles. Ja, Robert Pattinson je res v tej gruči, prav tako pa je tudi Taylor Lautner, kar nekaj ‘Opravljivcev’, Shia LaBeouf, fantje iz serije ‘Glee’ in vsaj en brat Jonas. Med vsemi temi fanti, in še morda katerimi, se bo začela bitka na vse ali nič – kdo bo katerega izrinil z igrišča. Tako da mislim, da je na ‘tržišču’ resnično veliko lepotcev, ki ženske spravljajo ob pamet.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Slavni otroci so nori na…
Naslednji članekMischa Barton spet ujeta s cigareto, a tokrat z navadno