Robert Pattinson je svojo sramežljivo plat zamenjal z bolj napadalno in se postavil v bok Courtney Love.

Zgodba se je pričela pred približno enim letom, ko se je namigovalo, da se bo Robert udeležil castinga za vlogo Kurta Cobaina v možnem biografsko-dokumentarnem filmu o ‘Nirvani‘. Ko je Courtney izvedela za mladeniča je menda komentirala z žaljivimi besedami: “Le kdo bi pa njega vzel na casting?”  Verjetno veliko ljudi, Courtney, saj je Rob trenutno najbolj vroč tipček med mladimi igralci. Se strinjaš?

Besede Courtney pa so očitno prizadele 24-letnega igralca, ki je o tem kaj si misli, spregovoril z ‘Daily Miror’: “Rad imam Nirvano, vendar jo imam rad celo malce preveč – bil bi v zadregi. In ko vidite vse te komentarje, kot npe. komentarji Courtney Love, ki pravi ’What the f**k! On je totalno neprimeren za to vlogo’, pravim jaz tako: ‘Jaz sem prekleto rekel ne, ti kura! Jaz nisem prejel ponudbe. Nisem tako velik in ne pojem tako dobro kot on in sploh nisem kot on. To je smešno’ ” .

Vročekrvna izjava! Izgleda, da je Robertu tokrat zavrela kri in se je postavil ob rob ženi preminulega rockerja.

Robert se morda ne vidi v vlogi Kurta, vendar pa razmišlja o tem, da bi posnel zgoščenko in to kar s svojo sestro Lizzy Pattinson: “Resno razmišljam o tem, da bi glasbeno sodeloval s svojo sestro. To je projekt, ki bi moral biti zaključen ob koncu leta.”

Pred dnevi pa se je Rob razgovoril z novinarji o svojem delu in povedal, da je vesel, da lahko opravi vse delo, ki si ga zada. ‘Remember Me’ igralec je novinarjem povedal: “Jaz želim delati prav toliko kot delam sedaj. Rad delam ves čas, kajti preden sem začel s snemanjem ‘Somraka’ sem počel stvari dva ali tri mesece v letu.”

O tem, kako se sprošča pa je dodal: “Prav tako najdem tudi čas da pobegnem od dela in kraje, kjer lahko odidem proč od vsega, kolikor je le mogoče. Sebi hočem dopovedati, da je to le služba in da vsa ta norija ne bo trajala vedno.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Jan Plestenjak: Imata z Mašo Medik odprto razmerje?!
Naslednji članekFOTO Eva Longoria pri zobozdravniku