Oboževalci ‘Somraka’, pripravite se, preden se boste zavedli, boste videli povsem novega Roberta Pattinsona. Golega Roberta Pattinsona.

Drama ‘Bel Ami’ v kateri je zaigral mladi lepotec, je že pripravljena na izid in po Robovih besedah bodo gledalci uživali v scenah, ki si jih bo delil z Umo Thurman, Kristin Scott Thomas in Christino Ricci.

»V njem je veliko moje malenkosti. In kar veliko golote.«

Hm, o kakšnem deležu se pogovarjamo, ko govorimo o goloti? Rob ni prepričan, toda če je pravica na tem svetu, potem se odgovor glasi: »Toliko, kolikor je mogoče za prebavljivost.«

Sicer pa naj bi imel mladi igralec poleg talenta tudi velik smisel za humor. Njegov soigralec v filmu ‘Remember me’, Tate Ellington, je o Robu povedal, da bi se moral preizkusiti še v kakšni komediji.

»Bil bi odličen komedijant. Rekel bi samo čudovite stvari, ki bi nas pripravile do smeha. Zažigal bi ves čas. Na snemanju se je ves čas smejal. Mislim, da je smešen za umret. Moral bi se spopasti tudi s to vejo igralstva.«

Zagotovo bi ga tudi mi radi videli v komediji, potem ko smo ga vajeni v samih dramah in resnih filmih.

Tate se je dotaknil tudi bližnjega srečanja med Robom in norim newyorškim prometom. Pojasnil je, kaj se je zgodilo po tem, ko so dobili sporočilo, da je Roba zbil taksi.

»Bili smo sredi obeda in razmišljali: ‘O moj bog, kaj bomo storili?’ Toda izkazalo se je, da je z njim vse v redu – hvala bogu! Vsi smo bili prestrašeni, držalo pa nas je dobre pol ure, toda na koncu se je le prikazal na snemanju. Izgledalo je, kot da je vse šala, toda bilo je res.«

V priloženi galeriji pa si lahko ogledaš nekaj seksi fotografij svojega najljubšega vampirja, ki so nastale na snemanju za revijo ‘TV Week’ in ti bodo zagotovo polepšale dan.


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠKANDAL Benka Pulko postala tarča kritik: Naše nogometaše bi na letalu vrgla med prtljago!
Naslednji članekDame so odločile: Najbolj seksi nogometaš je Beckham!