Kaj bi storila za to, da bi se vsak večer lahko stisnila k Robertu Pattinsonu? Če je odgovor 35 dolarjev, potem imamo rešitev zate.

Tisti z malce več domišljije so našli način, kako na račun ‘Somraka’ služiti večje denarce. Poleg tega, da obstajajo lutke Edwarda, Belle in Jacoba, je od sedaj na voljo tudi blazina, ki v naravni velikosti upodablja čednega vampirja.

Kratka pojasnitev: »Za vse osamljene in samske ‘Somrakovke’, končno je Edward lahko samo vaš in samo za vas. Spite na njem, stiskajte se k njemu, uporabite ga za vzglavnik, kajti ‘Edward Manllow’ je blazina in človek samo za vas.«

Poleg tega pa se znameniti londonski muzej ‘Madame Tussauds’ že lep čas ukvarja z izdelavo dveh voščenih lutk ‘Somrakovskega’ lepotca, ki bosta premierno predstavljeni 25. marca v New Yorku in Londonu. In za razliko od povoščenih Edwardov, ki si si jih iz dogorelih sveč morda že sam/a izdelal/a doma, bodo ti izdelani perfektno in izjemno natančno. Muzej namreč zagotavlja, da so umetniki že pregledali na stotine slik ter video posnetkov, samo da bi v svoj umetniški izdelek ujeli Edwardov vroč pogled ter njegov edinstven stil.

Ne ve se še, ali bodo poleg njega upodobili tudi oba varnostnika, ki ga varujeta, ko malce pregloboko pogleda v kozarec ter se opoteka po pločniku. Toda večje vprašanje, ki morda zanima tudi vse njegove oboževalce, je, kako bodo preprečili, da bi se njegova lutka zaradi prevelikega seksapila in vročih pogledov oboževalk stopila.


Zadnje novičke

Prejšnji članekRebeka Dremelj: Spakirala kovčke in se preselila v Beograd!
Naslednji članekFOTO Slekla se je najbolj seksi Bulgarka