S tem ko tretji del priljubljene sage ‘Somrak’, ‘Mrk’, pridno polni blagajno, je Robert Pattinson postal še večji ljubljenec sveta.

Pred kratkim se je fotografiral za ‘TV Week’, fotografije pa so nastale pod spretno roko Carterja Springa. Poleg tega se je za javnost razgovoril tudi o Kristen Stewart, ki je zaradi svojih oboževalcev že kar paranoična, ter se s svojo izjavo »sva samo dobra prijatelja« vrnil na začetek začaranega kroga o govoricah, ali je med njima kaj več.

Povedal je: »S Kristen sva s sago ‘Somrak’ doživela čudovito pustolovščino. Zelo blizu sva si in nihče ne more razumeti, kaj vse sva morala zadnja leta prestajati. Ko sva skupaj, razumeva misli drug drugega tako dobro, da kakršnekoli besede in pojasnitve niso potrebne. Kristen je res čudovito dekle.«

Pojavile so se še dodatne govorice, in sicer da si je mladi parček vzela nekaj počitnic in skupaj odletel na Japonsko, kjer naj bi preživela nekaj časa skupaj kot par.

Vendar ima Rob, ki zna izreči tudi kakšno ostro besedo, še vedno obveznosti s svojim zadnjim projektom ‘Water For Elephants’, še v petek so ga namreč opazili na snemanju z Reese Witherspoon, ki naj bi kmalu moči združila s Tomom Cruisom v filmu ‘Paper Wings’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Damjan Murko Turkom nastavil svojo golo čvrsto rit
Naslednji članekChristina Aguilera zaradi obupno slabe prodaje albuma padla v depresijo