Izgleda, da nekdo nima dobrega mnenja o Robertu Pattinsonu, oziroma pred njegov talent postavlja njegove domnevne nehigienske razmere.

Rob naj bi se zadnje čase potegoval za vlogo naslednjega Jamesa Bonda, toda filmarji so se odločili, da mladi igralec ni najprimernejši, saj med ljudmi velja za ‘igralca s pomanjkljivimi higienskimi navadami’, James Bond pa bi naj bil uglajen in čist.

Pattinson se je pred kratkim pošalil, da je kot ‘stari irski alkoholik’ ter priznal, da ni najboljši v moči in spretnosti, kar v filmih o najslavnejšem tajnem agentu igra ključno točko. Torej očitno mladi igralec razume, zakaj so ga zavrnili. Toda ali razumejo tudi njegovi oboževalci?

Mi mislimo, da to, da so Roba ostranili od možnosti izbire, nima nobene veze z njegovimi higienskimi navadami, temveč z njegovimi leti. Filmarji so namreč celo argumentirali, da ob Pierceu Brosnanu in Danielu Craigu Robert Pattinson izgleda kot mladiček.

Mogoče ga bomo v vlogi zapeljivca Bonda videli že čez nekaj let. Prepričani smo, da boš do takrat zadovoljen/a z njegovo preobrazbo v seksi Edwarda.

Sicer pa mladi igralec trenutno brez obveznosti uživa nočno življenje. V petek so ga namreč fotografirali, ko je noč okušal z neznano prijateljico, s katero si je ogledal predstavo ‘Ghost Stories’.

Sicer pa govorice o njegovem smradu niso nič v primerjavi z zgodbicami, ki se o njem in Kristen Stewart širijo zadnje čase. Med ljudmi se namreč šušlja, da naj bi skupaj pričakovala otroka.

V intervjuju za MTV pa je o svojem domnevnem dekletu povedal: »Mislim, da je Kristen izjemna. Že od trenutka, ko sem jo videl, sem hotel delati z njo. Kemija med nama je bila res pristna.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekExplosions prejeli bogate avtomobile od Aleša Čepina
Naslednji članekKate Moss s svojimi čari navdušila tudi Ruse