Lauren Conrad in Lauren ‘Lo’ Bosworth sta se v petek skupaj sprehajali naokrog po Los Angelesu in tako obudili stare čase.

Prijateljici in soigralki iz serije ‘The Hills’ sta se sprehodili skozi priljubljen Runyon Canyon park, ko sta se spotili, pa sta se odpravili nakupovat v ‘Whole Foods’, kjer sta med drugim kupili tudi šopek rož in delikateso.

Dekleti sta se srečali potem, ko se je Lauren vrnila domov zaradi promoviranja nedavno izdane knjige ‘Sweet Little Lies’.

Conradova je pred kratkim za ‘MTV News’ spregovorila o svojih načrtih za prihodnost in o možnosti vrnitve na televizijo. Dejala je: »Oboževala sem sodelovanje s televizijo. Trenutno delam na produkcijskih stvareh, ampak se trudim ugotoviti, kam si želim, ko to končam. Imela sem svoj odmor, ki je bil čudovit, sedaj pa bomo videli.«

Njuna soigralka Kristin Cavallari pa je v petek pokazala svojo umetniško plat, ko si je vzela odmor od nakupovanja v Hollywoodu. Potem ko se je ustavila v nekaj trgovinah in salonu, je bila zvezdnica serije ‘The Hills’ s strani vedno prisotnih paparacev opažena v bližnji galeriji.

Kristin je, preden se je odpravila v frizerski salon, na Twitterju napisala: »Glede moje frizure… Bi lahko šla bolj na svetlo?« Vzela pa si je čas tudi za svoje oboževalce, katerim je sporočila: »Petek je! Imejte vsi lep konec tedna.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekObama kmalu na lovu za novo službo?
Naslednji članekMadonna: Sredi New Yorka kupuje kmetijo