V torek zjutraj smo končno dočakali premiero filma ‘Ramona and Beezus’, ki je potekala v Madison Square Parku v New Yorku.

Selena Gomez, ki je izrazila svojo podporo Lindsay Lohan, ki je že v zaporu, je za ‘MTV’ je povedala, kako se vidi v vlogi Beezus. »Sama se ne počutim tako dobro v svoji koži kot Beezus, vendar se prav tako trudim v šoli dati vse od sebe,« je povedala.

V intervjuju je sodelovala tudi njena 10-letna soigralka Joey King, ki je dejala: »Imam veliko domišljije kot Ramona ter močno osebnost. Med mano in Ramono je nekaj podobnosti kot tudi razlik.«

Selena, ki je postala tudi modna oblikovalka, je še dodala, da sta z Joey neločljivi. Rekla je: »Tudi ko rečejo ‘rez’, sva še vedno tako glasni, kot sva bili med snemanjem. Zelo dobro se razumeva. V bistvu govoriva ves čas. Ona mi je kot sestra, ki jo imam rada kot bi bili v sorodu.

‘Ramona and Beezus’ bo v kinematografih že v petek!

Sel pa je danes tudi dopolnila 18 let!

Njena mama Mandy je razkrila, kako bo zvezdnica praznovala polnoletnost. Povedala je: »250 njenih najbližjih prijateljev in družina se bomo zbrali v naši hiši v Los Angelesu. Tako bo zabavno!«

»Imeli bomo karaoke in na tone hrane. Kuharji bodo pekli na žaru, jaz pa bo pripravila slasten krompir s sirom,« je še dodala.

Predvčerajšnjim se je mlada pevka in igralka ustavila tudi v oddaji ‘The Late Show with David Letterman’.

Takrat še mladoletna Sel je vsa nasmejana prispela pred gledališče Ed Sullivan, da bi promovirala svoj nov film.

Še ena zvezdnica je stopila v svet odraslih. Prepričani smo, da se bo v njem odlično znaša. Vse najboljše!


Zadnje novičke

Prejšnji članekAngelina Jolie se bo prelevila v seksi Cleopatro
Naslednji članekVROČE Rajko Hrvatič z ljubico uživa na razvratni Ibizi