Selena Gomez se je po podelitvah nagrad ‘Teen Choice Awards’ zbudila v nov teden in se z nasmehom na ustnicah odpravila v Los Angeles.

Na parkirišču pred studiem je objela prijatelja in soigralca Jake T. Austina.

Eden izmed razlogov, da je mlada zvezdnica prekipevala od veselja, je bila tudi zelo uspešna prejšnja noč, saj je odšla domov s kar tremi nagradami!

Zraven nagrade za modno ikono na rdeči preprogi je osvojila še trofejo za najboljšo televizijsko igralko v komediji in za najboljšo novinko na glasbeni sceni.

Ko slišimo ime Selena Gomez, pa se vsi spomnimo na njeno podobo pridnega dekleta, ki se trudi uspeti in izboljšati svet. Vendar, kdo bi si mislil, da mlada pevka in igralka noče, da jo prepoznavamo kot koristno vlogo idola.

Zvezda serije ‘The Wizards of Waverly’ je za’ Hollywood life’ priznala, da sovraži, ko jo imajo za ‘pridno punčko’.

»Smešna stvar je, da resnično sovražim, ko mi ljudje rečejo, da sem koristna. Sploh mi ni všeč! Nikoli nisem rekla, da sem to, niti ne poskušam igrati te vloge. Iskreno, počnem le tisto, kar me veseli … In želim odkriti, kdo v resnici sem,« je povedala.

Vendar to ne pomeni, da se z zavračanjem splošne podobe popolne deklice zgleduje po razvpiti Miley Cyrus in bo tako kot ona kmalu le v usnjenih krpicah, če bo skušala biti spodobna pa še mrežastih nogavicah. Ne, Selena je še vedno dobra po srcu, kar dokazujeta tudi njena dva idola.

Sel se je razgovorila: »Zgledujem se po ljudeh, ki jih ima moja družina rada. Moj navdih sta Sandra Bullock in Rachel McAdams. Obe sta zelo močni osebi v igralskem svetu in sta pristni osebi, ki ju obožujem.«

Torej, 18-letna lepotička je pravo nasprotje popularni Miley Cyrus. Kdo ti je bolj všeč, umirjena Selena, ki stoji z nogami trdno na tleh, ali Miley, ki si obupno prizadeva povzdigniti se v višave s provokativnim oblačenjem in obnašanjem?


Zadnje novičke

Prejšnji članekObdarjena Kelly Brook težko najde prava oblačila za svojo postavo
Naslednji članekBiološki oče Madonnine posvojenke si obupno želi videti hčerko