Selena Gomez je zgolj dve leti starejša od Justina Bieberja, toda če bi odšla z njem na zmenek, bi se počutila, kot da bi ga ukradla iz zibelke.

Pojavile so se govorice, da naj bi najstniška vzornica zmenkovala z Justinom Bieberjem in o tem jo je povprašala tudi Ellen v sredini oddaji ‘The Ellen Degeneres Show’.

Ellen: “Torej si zelo zaposleno dekle. Pred kratkim si izdala tudi album. Imaš svojo modno linijo. Si UNICEF-ova ambasadorka. Ne vem, kje najdeš čas še za Justin Bieberja?”

Selena pa je na to reagirala: “Kaj? Oh, brat. On je majhen. Je kot moj majhen brat. To mi je zelo čudno.”

Z Ellen je komentirala tudi svojo zadnjo izjavo, da naj bi pred nastopom vedno pila olivno olje. Dejala je, da je to dober trik za grlo in da to počne tudi Kelly Clarkson – kot je nekoč prebrala v neki reviji.

»Vedno se davim!« je še dodala Sel.

Kaj pa si misliš o Ellinem provokativnem vprašanju? Je res kaj na tem, ali meniš, da je Sel vendarle prestara za Bieberja? Ali pa le sama sebe preveč stara?

A medije ta romanca vsekakor zelo zanima, tako da je bila gospodična Gomez povabljena tudi na radijsko diskusijo programa ‘The 5:19 Show’, kjer so jo poleg številnih drugih stvari povprašali tudi o odnosu do 16-letnega pevca. Ko so jo povprašali po kratkem opisu prijatelja, je Selena brez obotavljanja odgovorila: »On je bedak. Prav zares.«

Ko sta jo voditelja AJ Odudu in Tom Deacon poprosila, da bi ta začetni opis, ki je bil kar šok, za vse malo omilila, pa je Sel ponudila nadaljnjo razlago:

»On preprosto ni prikupen. Dojela sem – ko je značilno oblečen, je zagotovo kul in poskrbi, da se nekaj dogaja – toda ko temu ni tako, je samo smešen.«

Oglej si video in deli svoje mnenje z nami.


Zadnje novičke

Prejšnji članekJennifer Aniston ni nič posebnega, Angelina pa je prava lepotica!
Naslednji članekVROČE Big Brother slavnih: Pia močno trpi in hoče domov!