Selena Gomez je vedno na poti in v ponedeljek dopoldan smo jo lahko ujeli v Madridu v Španiji.

Igralka in igralka, ki je razkrila tudi svoje skrivnosti zmenkovanja, je izgledala, kot da v svoji koži zelo uživa, ko je promovirala svoj najnovejši album ‘A Year Without Rain’.

Včeraj je svojo evropsko turnejo nadaljevala in tako se je ustavila še v Parizu v Franciji, paparaci pa so jo fotografirali ob zapuščanju njenega hotela in na poti do radijske postaje NRJ.

Disney pa je pred kratkim tudi vse njene oboževalce obvestil, da se bo četrta serija ‘Wizard of Waverly Place’ začela v petek, 12. novembra, prav tako pa se bo snemal tudi drugi televizijski film z istim naslovom. Se že veseliš?

No, vseeno pa imamo zate tudi žalostno novico, saj bi naj bila četrta sezona hkrati tudi zadnja sezona te izjemno priljubljene serije.

Selena, ki je povedala, da je Justin Bieber zanjo kot mlajši brat, je priznala, da bodo solze tekle v potokih in to tako zelo, da je zahtevala, da se zadnji del naj ne bi snemal v živo pred občinstvom, da ne bi vsi videli njenih čustev. »Najhujša bom, gotovo bom čista zmeda – grozno bo… V bistvu sem prosila, da ta dan ne bi imeli občinstva, ker bo zame to tako težko.«

In kaj bo z Davidom Henriem, njenim soigralcem? »Za Davida in fante ne bo tako težko. Fantje so, verjetno bodo: ‘Dobro, zabavno je bilo, se vidimo.’ Ampak mislim, da bodo Jennifer Stone in vsa ostala dekleta v solzah.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Goldie Hawn pri 66ih letih še vedno izgleda kot vroča mačka
Naslednji članekOPS! Dekletu Georgea Clooneya pred kamero pobegnila bradavička