Po svojem nastopu na ´America´s Got Talent´ v sredo zvečer, je Selena Gomez poklepetala še z Nickom Cannonom. 17-letna glasbenica je skupaj s svojim bendom nastopila s svoj nov skladbo ´Round and Round´. Kako dobro ji je nastop uspel, pa lahko preveriš v spodnjem videu.

V začetku tega tedna pa je Sel sporočila, da se pripravlja tudi na grafično obliko prihajajočega albuma – na police prihaja namreč 28. septembra. Ja res je! Selenin novi album bo kmalu na knjižnih policah in pred kratkim je lepotička o njem tudi spregovorila – o oblikovanju svojih pesmih. O svojem drugem albumu je spregovorila za ´MTV´, kjer je tudi priznala, da si želi, da bi se imenoval ´A Year Without Rain´. »Naslov je že dolgo izbran, oziroma, vsaj jaz upam, da se bo imenoval ´A Year Without Rain´. To je tudi ena izmed mojih najljubših skladb na plošči. Ob njej dobiš boljši občutek in ritem za ples. Preprosto jo obožujem. Je posebna, drugačna. Kaže mojo zrelost v glasbenih vodah. Mislim, da je tudi besedilo zelo močno, vsaj na nek način.«

Hmm, svojo zrelost je Selena pokazala skozi glasbo in besedila, namesto skozi skopa oblačila, ki že skoraj mejijo na meji neokusnega. Mogoče, pa bi se morala Miley kdaj pa kdaj zgledovati tudi po Sel. Kaj praviš? Medtem, ko se lepotička odkrito veseli svojega albuma, pa je pred kratkim prejela tudi slabe informacije. Po koncu te sezone namreč zapušča ´Wizards of Waverly Place´.

Vendar pa zaradi tega še ne pričakuj, da se bo tako po koncu sezone odpravila na glasbeno turnejo. Tudi za to bo čas, a naj si 17-letnica najprej malo odpočije. V četrtek zvečer pa se je zvezdnica družila z Joey Kings, saj sta se skupaj udeležile prireditve ´Univision Premios Juventud Awards 2010´, ki je potekala v Bank United Centru v Miamiju. 17-letna zvezdnica pa je pred kratkim na YouTube-u predstavila tudi zaključni ´Big Sister´s Guide´ za svoj novi film ´Ramona and Beezus´. Ponujamo pa ti tudi zadnji pogovor med Joey in Seleno in skladbo, ki jo je posnela skupaj s svojim bendom za film ´Live Like There´s No Tomorrow´.

Selena in Joey pa sta na velikih platnih napadli tudi očeta John Corbetta. In seveda, ne govorimo o resničnem življenju, temveč o filmu ´Ramona and Beezus´. Film je prirejen po popularni otroških knjigah, ki jih je napisala Beverly Cleary in govori o Ramoni Quimby in njeni družinski nesreči. Ramona (King), katera obiskuje tretji razred, ima veliko domišljije, neizmerno energijo in nesrečno izvaja norčije, zaradi katerih vsi ljudje, katere sreča obdrži ob sebi.

Toda z nezadržnim občutkom za zabavo, avanture in nesrečo, ki se ji zgodi, se popolnoma posveti reševanju svojega družinskega doma preden je za to že skoraj prepozno. V kinematografe film prihaja 23. julija, nekaj slik in video pa si lahko ogledaš že tukaj in sam/a presodiš, ali je film vreden ogleda, ali ne. Poleg Selene, Joey  in Johna, pa v filmu zaigrajo tudi Ginnifer Goodwin in Bridget Moynahan.


Zadnje novičke

Prejšnji članekHOT! Gola ameriška zvezdnica mednožje zakrila le s kitaro
Naslednji članekFOTO Paris Hilton je postala rjavolaska