Lepotička Selena Gomez se je prikupno nasmejala pred samim snemanjem za ‘iheartradio’, kjer je promovirala tudi svojo priredbo skladbe ‘In My Head’.

18-letna pevka in igralka in imetnica svoje modne linije, je dejala: » Rada delam priredbe pesmi. Kadar koli se odpravim na glasbeno turnejo, vedno imam pet pesmi – priredb. Ljudje so mnenja, da je to veliko pesmi. Toda sama tako počnem, ker ne želim, da se vse vrti vedno le okoli mene in okoli mojih pesem. Rada bi samo delila glasbo na splošno. Nadvse rada pa prepevam priredbe ljudi, katere občudujem.«

In katera je tvoja najljubša ali najboljša Selenina priredba?

Drugače pa se Selena trenutno nahaja v Franciji in v torek je bila opažena, ko je zapuščala hotel v Parizu. Tako kot vedno je bila tudi tokrat videti nadvse urejena, a prav nič zdolgočasena. Na poti so jo pričakali tudi številni oboževalci in Selena si je z veseljem vzela nekaj časa za srečne izbrance.

Pred nedavnim pa je Selena zopet pokazala svoje dobro srce. Kot veš, je ambasadorka UNICEF-a in tudi tokrat ni pozabila nanj. Ko je posnela videospot ‘A Year Withou Rain’, se je namreč odločila, da bo svoja oblačila, katera nosi v videospotu, prodala na dražbi, denar pa namenila organizaciji.

Dražba se bo začela 10. novembra, in sicer preko spletne strani Charitybuzz, kjer bo letos potekala že 60-ta kampanja ‘Trick or Treat’, ki se odvija vsako leto.


Zadnje novičke

Prejšnji članekBIZARNO Katy Perry: Ob prihodu v Indijo je naokrog hodila zakrita v odejo
Naslednji članekVROČE Big Brother slavnih: Cena Pijinega striptiza je še narastla!