AnnaLynee McCord je pritegnila veliko pozornosti, ko se je udeležila modne prireditve Jesen 2010 v narodni knjižnici New York med Tednom mode Mercedes-Benz v New York Cityju, ki je potekala v ponedeljek.

Na prireditvi je 22-letna lepotička nosila čudovito obleko z zanimivim izrezom, ves čas pa je fotografom pošiljala poljubčke.

Pred kratkim, v petek, pa je bila AnnaLynne opažena tudi v nočnem klubu Eva v Los Angelesu, kjer je bila gostiteljica sezonske zabave serije ‘90210‘, v kateri nastopa.

Vendar pa modna navdušenka ni le AnnaLynne, temveč tudi Shenae Grimes, ki se je v nedeljo udeležila modne revije Rebecce Taylor za jesen 2010.

20-letnica je sedela v prvi vrsti in klepetala s Kristen Bell, in sicer kljub temu da je na prireditev malo zamudila zaradi gneče na cesti.

To pa ni edina prireditev, ki se jo je Shenae udeležila prejšnji teden. V petek si je namreč ogledala jesensko modno kolekcijo Charlotte Ronson, o čemer smo že poročali.

Navdušena nad modo, a kljub temu preprosti človek. Kanadčanka je tako včeraj skočila v udobne kavbojke in se odpravila po svojih dnevnih opravkih v Los Angelesu. Med potjo je naletela na številne oboževalce, ki jih je z veseljem pozdravila.

V naši galeriji pa si lahko ogledaš modni navdušenki iz Tedna mode ter pa Shenae v vsakdanjih oblačilih. Le kaj ji bolj pristaja?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Mischa Barton med vožnjo vlekla joint
Naslednji članekIzmučena Christina Aguilera: Da ne boš koga pojedla!