Razvpita 17-letna zvezdnica Taylor Momsen je zopet vzdignila kar nekaj prahu. ‘Opraljivka’ je z izjavo, da rada gleda porniče, poskrbela, da je prišla v središče rumenega tiska.

Za revijo ‘Revolver’ se je razgovorila o eni izmed najbolj erotičnih porno videov: »Pornič ni slab, sem ga gledala. Všeč so mi nekatere odrasle zvezde, vendar bom rekla, da porniči Tommy/Lee/Pamela Anderson niso bili kaj prida. Jaz ne bi f***** s Tommyem.«

To je zelo koristna informacija za Tommyja Leea. Šokantna podrobnost iz njenega zasebnega življenja se tako uvršča nekje med izjavama, da je njen najboljši prijatelj stvarca na baterije, ki je zmeraj pri roki in vprašanjem: ‘Kdo je Justin Bieber?’.

Ko se Taylor ne pogovarja o spolnosti ali slika v spodnjem perilu, pa se udeležuje prestižnih zabav. Tako se je v sredo prikazala v Roxyu v zahodnem Hollywoodu, kjer je potekala na zabavi ‘Tokidoki x Onitsuka Tiger Sneaker’.

Mlada igralka je s svojo pojavo kot vedno pritegnila številne poglede, nosila je tudi visoke lakaste škornje, ki smo jih lahko prvič opazili na nastopu z njeno skupino The Pretty Reckles v začetku meseca.

Obiskovanje je priljubljen konjiček tudi njenega soigralca Eda Westwicka, ki se je v torek zvečer udeležil ene v Cianu v New York Cityu.

Angleški lepotec se je prikazal v lepo krojeni črni obleki s temno modro srajco, ob vsakem fotografiranju pa ga je krasila druga lepotica.

Ed je povedal, da bomo naslednji teden v ‘Opravljivki’ priča epizodam, ki se glasijo ‘War at the Roses’, v njih pa bo veliko seksualne napetosti in drame.


Zadnje novičke

Prejšnji članekZakonca Beckham 11-letnemu sinu dajeta nasvete o seksu
Naslednji članekSeksi Kate Moss vas zapelje z novo modno kolekcijo