Kellan Lutz se je na poti v studio oddaje ‘Jimmy Kimmel Live’ ustavil, da je lahko navdušenim oboževalcem podelil nekaj avtogramov.

Prejšnji mesec je bilo potrjeno, da bo Kellan zaigral v filmu ‘War Of Gods’, grški mitološki drami, ki se osredotoča na konflikt med grškimi bogovi ter starejšimi bogovi, znanimi pod imenom Titani, katerih kralj, Hyperion (Mickey Rourke), načrtuje morilski pohod po Grčiji.

Kellana bomo prav tako videli v priredbi grozljivke ‘Nočna mora v ulici Brestov’.

Njegov ‘Somrakovski’ soigralec, Taylor Lautner, pa se je pred filmskimi obveznostmi odločil še za malce oddiha ter si v nedeljo popoldne ogledal košarkaško tekmo v Los Angelesu.

Sicer pa bo mladi igralec kmalu spet začel s snemalnimi obveznostmi, v Pittsburghu bo namreč začel s snemanjem novega filma ‘Abduction’.

‘Abduction’ govori o mladeniču, ki svojo otroško sliko odkrije na spletni strani pogrešanih oseb.

Za razliko od svojih dveh prijateljev pa je Anna Kendrick svoje filmske obveznosti zaenkrat zaključila in je sedaj na zasluženem počitku.

V nedeljo so jo fotografirali na letališču v Vancouvru, kjer se je veselo nasmehnila fotografom .

Pred kratkim pa so jo ulovili skupaj s Kellanom, s katerim sta v Los Angelesu praznovala rojstni dan njunega skupnega prijatelja. Med praznovanjem so bili povabljenci počaščeni z veliko torto in dragim šampanjcem.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Sarah Jessica Parker: Njena 9-mesečna hčerkica že nosi irokezo
Naslednji članekKate Hudson je všeč fant srbske tenisačice Ane Ivanović