Izgleda kot da Spencer Pratt težko prenaša domnevne napade na svojo ženo Heidi Montag, ups, Heidi Pratt. Le kako naj tokrat pojasnimo Twitter dramo, ki se je odvijala med Sprencerjem in ‘The Hills’ soigralko Audrino Patridge? V  besedno ‘Twitter blatenje’ pa je bila udeležena tudi ‘Tik Tok’ pevka, Ke$ha.

Spencer je prvi začel ‘Twitter vojno’ in Audrini jasno povedal svoje mnjenje. Utemeljeno ali ne – presodite sami:

“Radi bi prišel stvarem na jasno! Med mojo ženo in Audrino ni več nikakršnih povezav! Ne bova se več ubadala s takim neresničnim svetom in neresničnimi ljudmi, kot je ona.”

No, Spencer pa ni ostal le pri teh besedah, marveč je v ‘pogovor’ vpletel še veliko več stvari npr. Audrinino razmerje s pevcem Ryanom Cabrero, Aidrinine (domnevne) plastične operacije in jih celo primerjal s Heidinimi:

Audrina – ne bodi sovražna, ker ti tvoja grda plastična operacija ni prinesla pozornosti medijev… In zgodba moje žene je št. 1 – 5 dni zapored!”

Audrina – hočeš pozornost medijev?  Spusti v medije 50 svojih golih fotografij, kot si to že naredila na začetku.”

“Zelo sem vesel, da je moja žena imela lepotno operacijo na Beverly Hillsu in ne tam,  kjer sta jih imela Jwow in Audrina. Rada imava ameriške zdravnike!”

No, iz neznanega razloga se je  spravil tudi na pevko Ke$ho:

“Dobra novica twitterji… Pravkar sem videl fotografijo Ke$he na Laxu s papirnato vrečko na glavi – hvala vam!”

“Po drugi strani – pravkar sem slišal, da je Ke$ha imela ‘bodypaint’ fotografiranje – drugič uporabi navidezno barvo- vrni mi nazaj moja ušesa. Tictoc bitch- tvoj čas se izteka!”

No,  ni se pritoževal le nad soigralci, marveč se je na spletni strani razgovoril tudi o seriji ‘The Hills’: “Vrgli so me iz  ‘The Hills’, ker so rekli, da sem preveč jezen, vendar sem bil jezen samo na to, ker v seriji nič ne počnem.”

No, da bo Spencer lahko krotil svojo jezo,  je namreč te dni  zaplaval še v poslovne vode in skupaj s Emiliom Maselo poleg resničnostnega TV šova javnosti predstavil tudi energijsko pijačo ‘Guid-O-Juice’.

Ali so komentarji Sprencerja resnični ali ne, presodite sami. Trdimo pa lahko, da so zelo žaljivi. Kaj meniš?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Nabrekle bradavičke mokre Melanie Trump
Naslednji članekVROČE Popolna preobrazba Karmen Stavec