Najstniška superzvezdnica Selena Gomez ima veliko prijateljev v svetu Hollywooda, a mladenka je dejala, da je najbolj znano prijateljstvo sklenila prav to poletje v Evropi.

Za revijo ‘M‘ je zaljubljena lepotička spregovorila o novem prijateljstvu z zvezdnico serije ‘Opravljivka‘, Leighton Meester, katero je dodobra spoznala med snemanjem ‘Monte Carla‘.

Iz revije ‘M‘:

“Ko smo začeli s snemanjem filma, sem si želela spoznati mojo soigralko Leighton Meester in Katie Cassidy, toda sčasoma smo si postale zelo blizu. Obe sta izkusili mnogo več kot jaz, saj sta starejši, tako da smo imele dolge pogovore in veliko zgodb smo si povedale. Smo nerazdružljive! Počutim se super, kajti vem in podučila sem se veliko o sebi.”

24-letna Leighton je v svojem mladem življenju že veliko izkusila in kar nekaj izkušenj je nadvse podobnih Seleninim. Tudi sama je začela s snemanjem filmov in z uspešnim televizijskim šovom s ponorelimi oboževalci ter s snemanjem albuma. Medtem pa je imela 23-letna Katie vloge v veliko uspešnih šovih, kot sta ‘Harper’s Island‘ in ‘Melrose Place‘.

V začetku tega poletja so se lepotičke zbrale na kupu in začele s snemanjem novega filma.

Film ‘Monte Carlo‘ temelji na knjigi ‘Headhunters’ in govori o skupini Američank, ki se izognejo razočaranim počitnicam v Parizu in se kot bogate ženske odpravijo na počitnice v Monako. Filmu pa se je pridružila tudi igralka serije ‘Glee‘, ki prihaja na naše televizijske sprejemnike to jesen, Cory Monteith.

Selena prijateljuje tudi z Taylor Swift in tudi z Demi Lovato, o kateri pa se zadnje čase pojavljajo govorice, da sta skregani.

Kaj pa si ti misliš o teh slavnih prijateljstvih? Misliš da so iskrena, ali le ena drugo izkoriščajo?


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Jessica Alba na premieri zablestela v seksi zlati oblekici
Naslednji članekBliža se boksarski spektakel: Bo Dejanu Zavcu uspelo ubraniti naziv svetovnega prvaka?