Mogoče pa dekleta ne bodo imela veliko težav, da bodo v kina za ogled ‘Mrka’ navdušila tudi svoje fante.

Čeprav je večina oboževalcev ‘Somraka’ ženskega spola, Taylor Lautner zagotavlja, da je ‘Mrk’ povsem fantom prijazen film.

»‘Mrk’ je moj najljubši, ker je najbolj fantom prijazen… Je nevaren. V njem je veliko akcije. Še vedno je tukaj romanca, toda nivo akcije se je občutno zvišal. Odličen je.«

In vsi vemo, da je vse, kar fantje obožujejo, akcija, akcija in še enkrat akcija.

Kellan Lutz pa si je celo upal trditi, da v kina ne bodo začeli zahajati samo fantje, temveč bo ‘Mrk’ privabil tudi ‘Anti-Somrakovska’ dekleta.

»Bo eden izmed teh filmov, ki si ga bodo fantje, ki sicer niso pristaši sage ‘Somrak’, vendar obožujejo adrenalin in akcijo, z veseljem ogledali. Poleg tega pa bodo s seboj pripeljali dekleta, ki prav tako niso ‘Somrak’ navdušenke, vendar večera ne bodo hoteli preživeti sami. In tako se bodo tudi dekleta zaljubila vanj.«

Hm, izgleda, da ima Kellan že cel načrt, toda mislimo, da ni dekleta, ki že do sedaj ne podleglo čarom ‘Somraka’.

In čeprav Taylor zelo dobro izgleda in s svojo osebnostjo vsako dekle pripravi do tega, da dobi mehka kolena, ne more vplivati na soigralko Kristen Stewart, ki je imuna na njegovo lepoto.

Za ‘E!News’ je povedal, da se Kristen neprestano norčuje iz njegovih nenavadnih prehrambenih navad.

»Vsakič ko rečem: ‘OK, samo sekundo, pojesti moram mesno ploščico’, se mi Kristen posmehuje. Vedno me draži zaradi tega.«

Medtem ko smo mi prepričani, da ga Kristen draži zaradi zabave, se Taylor neprestano sprašuje o mnenjih drugih in vidi se, da ga stvar skrbi, daj no, Taylor, saj vsi vemo, da je samo šala.

V nedeljo zjutraj pa so soigralca opazili na losangeleškem letališču, kjer sta se odpravljala v naslednje mesto, kjer bosta promovirala ‘Mrk’, nato pa Taylorja čaka še promocija filma ‘Abduction’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Dramatična preobrazba Erike Žnidaršič: Šla bo na krtačo!
Naslednji članekOPS! Jennifer Garner med čepenjem pokazala golo ritko