Se Taylor Momsen uči, kako nadzirati svoj karakter in svoje besede?

Slavna igralka in pevka je pred kratkim v reviji ‘Spin’ napadla Rihanno, ko je dejala: »Ljudje mislijo, da je pop rock  in meja se je zabrisala. In zdaj še Rihanna nosi te preklete usnjene jakne, to me resnično moti.«

Toda sedaj je pojasnila, da nima negativnih čustev proti pevki Rihanni in celo da so njene pripombe napačno predstavili.

»Za začetek bi rada povedala, da so me napačno citirali. Diskutirala sem o razlikah med rockom in popom in danes je svet zelo pop orientiran in to pomeni, da skoraj ni rocka, zato ko se ljudje tako oblečejo ali imajo kitare v svoji glasbi… Občinstvu to pomeni najbližja stvar rocku… Mi pa se trudimo, da bi zopet prikazali tisti pravi rockovski aend in Rihanna… Nisem je žalila. Rihanna je čudovita… Njena pesem skupaj z Eminemom ‘Love the Way You Lie’ je super. Dobra pesem.«

Oglej si še v videu, kako je Taylor vse skupaj pojasnjevala. Misliš, da ji bodo oboževalci verjeli, da je bila napačno citirana?

Oglej pa si tudi Taylorino izvedbo pesmi ‘Love the Way You Lie’. Misliš, da je v njeni pesmi res več tistega ‘pravega’ rocka?


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Lado Bizovičar in Katarina Čas: Se pripravlja poroka?!
Naslednji članekJennifer Aniston: Kje je skrivnost njene večne lepote?