Taylor Momsen je v nemarno visokih petah znova zažgala na enem izmed nastopov v sklopu svoje Vans Warped turneje, ki se je v nedeljo odvijal v Comcast Theateru v Hartforu.

16-letna zvezdnica serije ‘Opravljivka’ je skupaj s svojim bandom, The Pretty Reckless razgrela zbrano množico. Band pa je pred kratkim izdal tudi svoj prvi samostojen album, ki je že na voljo na iTunesu.

Taylor, ki je pred kratkim zelo jasno in odločno spregovorila o tem, da sovraži, ko jo primerjajo z Miley Cyrus, je nekaj ljudem celo pustila, da so ji v prozoren podplat vstavili denar. To je verjetno ena izmed poti, po kateri se hitreje vzpneš.

V pogovoru s ‘FHM UK’ o njenih glasbenih naporih z bandom The Pretty Reckless, je 16-letnica povedala: »Nočem biti kot Miley Cyrus! Sloves me ne zanima, to počnem preprosto zato, ker obožujem glasbo. Rada delam nove skladbe ter plošče in če so ljudem všeč, jih naredim še več.« Dodala je še: »Miley ne poznam osebno. Kljub temu menim, da je Disneyjev svet beden… Čeprav je ne poznam vem, da sva si glasbeno zelo različni. To da naju primerjajo zaradi let je popolnoma nespametno.«

Oglej si priložen video in opozori svoja ušesa, saj te čaka 3 minute in 10 sekund zvočne blaženosti. Včeraj je namreč izšla Taylorina druga angleška skladba ‘Miss Nothing’, ki jo je posnela skupaj z bandom, in če te to ne vzpodbudi k resnično hitri vožnji, k pitju tekile ter boksanju v steno, dokler končno ne zdrsneš s prave poti, potem je vprašanje kaj te k temu sploh lahko pripravi.


Zadnje novičke

Prejšnji članekTide navdušili na letošnjem Exit festivalu!
Naslednji članekKelly Rowland obožuje svoje ženske obline