Taylor Swift se je na delo odpravila tudi na svoj rojstni dan. Pevka je praznovala svoj 21. rojstni dan! Čestitke, Taylor!

Dan pred rojstnim dnem je Taylor pripravila manjšo zabavo z rojstnodnevnimi pokrivali, pico in 21. svečkami. Taylor naj bi rojstni dan preživela v družbi Jakea Gyllenhaala, s katerim je že bila na nekaj zmenkih.

Taylor je ob slavnostnem dogodku na radijski postaji v Nashvillu povedala: “Ne počutim se starejše. To je bolj stanje uma – kako sprejemaš svet, kako biti navdušen in ostati navdušen ter impresiven in kako početi stvari dobro, ne da bi postal izčrpan in grenak.”

O tem, kakšen rojstni dan želi, pa je reviji ‘People’ povedala: “Definitivno si želim rojstni dan z zimsko tematiko, božično temo.”

Taylor pa je priznala, da pravzaprav veseli privilegijev, ki jih imajo 21-letniki, vendar dodaja, da ni žurerka: “To, da sem stara 21 let, je kul, saj bom sedaj lahko odšla na vse koncerte, ki so jih do sedaj obiskovali moji prijatelji, jaz pa sem morala ostati doma, ker nisem bila dovolj stara. Mislim pa, da sedaj ne bom postala oboževalka obiskovanja klubov.”

“Nisem pa ena tistih zvezdnic, ki pravijo, da ne bodo nikoli spile pijače,” je še dodala.


Zadnje novičke

Prejšnji članekVROČE Ponosni očka Miran Rudan: Mali Nino podedoval ljubezen do glasbe
Naslednji članekOPS! Prsata CoCo v mokri majici in brez modrčka pokazala bradavičke