Taylor je novinarjem zaupala, da bo ostala osredotočena na kariero, saj kot pravi, ne išče ljubezni…Trenutno.

Taylor je povedala: “Veliko je stvari, ki me pravzaprav zamotijo, da ne grem na zmenek. Resnično ne sedim pri miru in prav tako ne samevam. To je moje območje udobja, biti samska. ”

“Mislim, da se ti veliko zgodi, ko ga ne iščeš razmerja, zato ga sama ne iščem aktivno. Nimam težav s tem, da sem samska,” je nadaljevala Taylor.

Povedala pa je tudi, kako živi svoje življenje: “Uživam v tem, ko presegam to, kar sem naredila do sedaj… Razmišljam o mojih naslednjih desetih odločitvah. Vedno vnaprej načrtujem tri nastope na prireditvah. Zame je načrtovanje produktivna pot, ki izključuje stres iz mojega življenja.”

Taylor in Michael W. Smith pa sta se nastavila kameram, ko sta prispela na prireditev ‘Nashville Rising: A Benefit Concert For Flood Recovery’ v Nashvillu v Tennesseeju.

20-letnica je bila ena izmed nastopajočih poleg: Tobyja Keitha, Carrie Underwood in Mirande Lambert.

Taylor je z novinarji ‘MTV-ja’ pokramljala, kaj ji koncert pomeni: “Poplava je definitivno vplivala na Nashville. Veste, dejstvo, da so člani mojega banda izgubili domove, je resnično vplivalo name, tudi zato, ker so to moji prijatelji. To so ljudje, ki jih pokličem takoj, ko pridemo domov. Dejstvo je, da je to vplivalo na band in prav tako je vplivalo name.”


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Pozabljene zvezdniške romance
Naslednji članekVROČE Slovenske igralke si bivše fante podajajo kot za stavo