V kratkem času njene kariere je postala Taylor Swift velika riba v svetu glasbene industrije. Z velikimi zaslužki pa je prišel tudi pohlep njenega bivšega menedžer, ki jo zdaj toži. Dan Dymtrow zahteva milijone, ker je talentirano pevko prvotno odkril in ji omogočil kariero.

Dymtrow je poleg tega znan po tem, da je, ko ga je Taylorina družina odpustila zaradi podpisa pogodbe z Big Machine Records, hotel 5% do 10% provizije od zaslužka mlade zvezdnice.

Izgleda, da je denar v svetu velepomembnežev, ki ga imajo že preveč, tako zelo pomemben, da bodo prali umazano perilo kar na očeh javnosti.

Taylor je v soboto zvečer nastopila na 85. rojstnem dnevu koncertov  Grand Ole Opry v Grand Ole Opry House v Nashvillu.

20-letna glasbenica je za ‘MTV’ spregovorila nekaj besed o pesmi za Kaynea West.

»Mislim, da veliko ljudi meni, da bi morala napisati pesem o Kanyeu, vendar je bilo zame pomembno, da sem jo napisala zanj. Ničesar dobrega ne bom naredila s pritoževanjem in slabo voljo, zato sem mu oprostila. Ponosna sem na svoj nastop na lanskih ‘WMAs’,  saj so mi oboževalci pomagali premagati neprijetno situacijo,« je povedala.

»Tam je bilo tudi veliko ljudi, ki so zame odšli v zaodrje, česar ne bom nikoli pozabila. Ljudje na podzemni železnici so vedeli, kaj se je zgodilo tisto noč. Vse sem občutila. Nikoli nisem imela trde kože, ki je potrebna… Nisem noben neprebojni ščit,« je še dodala.

Po izkušnjah sodeč v svetu slavnih preživijo le najmočnejši, zato si naj čim hitreje priskrbi trdo kožo, če je še nima…


Zadnje novičke

Prejšnji članekLisa Rinna: Sleci hlačke, nagni se preko stola in vloga je tvoja!
Naslednji članekCourteney Cox postaja obraz strani, ki išče partnerje starejšim ženskam