Taylor Swift je pravkar prešinilo, da so Gramyji 2010 to nedeljo. Kaj je boljšega kot to, da se dobi z revijo Rolling Stone in rečejo kakšno lepo debato?

20-letnica, ki je nominirana za osem nagrad, je razkrila svoja pričakovanja: »Predvidevam, da bom tam. Nameravam nastopiti in to je tudi vse, kar trenutno predvidevam. Nikoli ne veš, kaj se bo zgodilo. Uživam v nominaciji za osem nagrad, o tem ne bom lagala. Vedno, ko pomisllim na to, se mi pričara nasmešek na usta. Vse, kar resnično vem, je to, da sem res vesela in pozitivna oseba in nominacije so zame res poseben dar. Bomo videli, kaj se bo zgodilo v Los Angelesu.«

Taylor pa je razkrila tudi svojo inspiracijo: »Vedno bom imela rada Keitha Urbana in vedno bom imela rada Johna Mayerja. Vedno bom imela rada takšne ljudi, ki so res pozitivni. Ne bom trdila, da bo moja glasba kdaj takšna, kot je njihova, vendar res občudujem ljudi, ki vedo, kdo so. Prav s tem mi dajejo navdih, da postanem še boljša.«

Prav tako pa moramo omeniti, da se Taylor, kot tudi mnogi drugi zvezdniki, resnično zavzemajo za smrtonosno bolezen – rak.

Lepotici countryja, Taylor Swift in Julianne Hough, sta tako v sredo skupaj pozirali na rdeči preprogi, medtem ko sta se udeležili večera, ki je bil v celoti posvečen ženskam, ki bolehajo za rakom. Fundacija se je odvijala v Beverly Wilshiru v hotelu Four Season.

Dvajsetletna Taylor je med večerjo tudi nastopila, nastop pa je posvetila Faith Hill in Timu McGrawu, ki sta prav tako dobila nagrado za pogum.

Velja omeniti tudi to, da je bila celotna večerja v znamenju te smrtonosne bolezni, nagrajeni in počaščeni pa so postali vsi, ki so darovali in kakorkoli pomagali pri fundaciji za omenjeno bolezen.

Taylor, držimo pesti zate v nedeljo!


Zadnje novičke

Prejšnji članekŠOK Fergie: Zasledoval sem te!
Naslednji članekUrugvajke s pripomočki?