Na TOčnoTO Teen Hotties lestvici tudi ta teden na vrhu ostaja prikupni Ian Somerhalder. Tokrat mu sledi Chace Crawford, ki je iz drugega mesta na tretje potisnil pevca Justina Bieberja. Četrtega mesta se oklepa Robert Pattinson, lestvico pa zaključuje ljubka Nina Dobrev.

Na šestem mestu je ta teden debitiral Paul Wesley, še eden izmed igralske zasedbe izredno popularne serije ‘The Vampire Diaries‘. Sledi mu Taylor Lautner, ki ga bomo očitno ponovno videli bolj slečenega kot oblečenega. Na osmem mestu najdemo ta teden, po dolgem času, delavnega najmlajšega Jonasa, Nicka Jonasa, sledu mu Kristen Stewart, na desetem mestu pa je ta teden še eden izmed bratov Jonas, Joe, ki naj bi se s starejšim Kevinom spopadel v igralskem dvoboju za vlogo.

V glasbenem jukeboxu ni veliko sprememb. Justin Bieber, tipček, ki poje 13-letnicam za rojstne dneve, ostaja najbolj popularen glasbeni izvajalec preteklega tedna, med skladbami pa vodi skladba Fireflies.

Naj te ob tem izdatno opozorimo, da v kolikor nam pošlješ več kot en predlog tvoje lestvice TOčnoTO Teen Hotties, ti tisti dan ne upoštevamo nobene, saj naš sistem beleži IP-je in vse kršitelje izloči iz skupnega seštevka!


Zadnje novičke

Prejšnji članekDolgonoga Kate Walsh naokoli samo v beli srajci
Naslednji članekDanica Lovenjak: Zaradi nesreče je oslepela!