‘The Vampire Diaries’ počasi, a vztrajno pridobiva svojo bazo oboževalcev tudi pri nas! Ta teden so se namreč vsi trije glavni igralci serije uvrstili med prvih pet najstniških idolov, moški del zasedbe celo na prvi dve mesti!

Ian Somerhalder se je ta teden ponovno vrnil na prvo mesto, na drugo mesto pa je poskočil njegov soigralec Paul Wesley. Priljubljena igralca imata ta teden pred tretjeuvrščenim Chaceom Crawfordom kar 15 točk razlike! Na četrtem mestu je ta teden Robert Pattinson, pravi RPatzz in ne tisti, ki so ga nedavno ‘razstavili’ v muzeju voščenih lutk, sledi pa mu še nežnejši del zasedbe ‘The Vampire Diaries’, Nina Dobrev. Prikupna mlada igralka, ki sicer trdi, da ne bi nikoli hodila z igralcem, se je od prejšnjega mesta povzpela za eno mesto.

Na šestem mestu se ta teden nahaja Taylor Lautner, ki se je nedavno udeležil podelitve nagrad ‘Kids Choice Awards’, na sedmem pa Kristen Stewart, ki se že veseli premiere tretjega dela sage ‘Somrak’. Oba ‘somrakovca’ sta ta teden napredovala za eno mesto. Nasprotno pa je za dve mesti po lestvici navzdol zdrsnil Justin Bieber, ki ima te dni očitno težave s svojim menedžerjem. Zadnji dve mesti lestvice pa zasedata dve uspešni dekleti, povratnici na lestvici – Vanessa Hudgens in Miley Cyrus, ki te dni več kot uspešno promovira svoj najnovejši film ‘The Last Song’.

V glasbenem jukeboxu ste si ta teden večinoma zaželeli slišati skladbo ‘I Hope You Find It’ izvajalke Miley Cyrus, še vedno pa vam je močno pri srcu skladba ‘Fireflies’.

Če ti je prav ali ne, rešitev za oboje imamo na naši TOčnoTO Teen Hotties lestvici oz. v našem glasbenem jukeboxu! Glasuj in ustvari lestvico po tvojem okusu!


Zadnje novičke

Prejšnji članekUh Huh Her – Not A Love Song
Naslednji članekHelena Blagne: Skoka čez plot se ne oprosti!