Robert Pattinson očitno ne more in ne more nazaj na prvo mesto, kjer je kraljeval več tednov zaporedoma. Na lestvici pa se je ta teden prvič (in to presenetljivo visoko) znašla Nina Dobrev, ljubka Elena iz serije ‘The Vampire Diaries’. V glasbeni jukebox je pretekli teden največ poslanih želja prispelo za skladbo ‘Baby’ pevca Justina Bieberja.

Na prvem mestu je ta teden Vanessa Hudgens, za katero smo mislili, da se na lestvico že ne bo vrnila več. Debitant prejšnjega tedna, Ian Sommerhalder, se je ta teden na lestvici dvignil še za stopničko in tako prehitel Roberta Pattinsona, ki je za njim zaostal za 9, za vodilno Vanesso pa 13 glasov. Na četrtem mestu je debitantka tega tedna, Nina Dobrev, peto mesto pa ta teden pripada Miley Cyrus. Od šestega do desetega mesta so se ta teden razvrstili še: Nikki Reed na šestem in Taylor Lautner na sedmem mestu. Na osmo mesto je iz petega padla Kristen Stewart, deveta je Emily Osment, deseto mesto pa pripada Justinu Bieberju. Slednji pa se je več kot odlično odrezal v glasbenem jukeboxu.

Ta teden je največ prošenj prišlo za skladbo ‘Baby‘ pevca Justina Bieberja, sledi pa mu Ke$ha s skladbo ‘Tik Tok‘. Za videospot je največ predlogov prišlo za skladbo ‘All About You’ skupine McFly.

Tvoje predloge za lestvico TOčnoTO Teen Hotties in glasbeni jukebox sprejemamo od ponedeljka do petka, izdatno pa te opozarjamo, da na en dan z enega IP-ja upoštevamo le en poslan predlog za lestvico TOčnoTO Teen Hotties, ne glede na to, koliko jih pošlješ (!), število dnevno poslanih predlogov za glasbeni jukebox pa je neomejeno!


Zadnje novičke

Prejšnji članekBIZARNO Pevka Skin: Zamaskirana v moškega z brado
Naslednji članekŠOK Audrey Tautou: Od nje sta ostali samo še kost in koža