V četrtek se je Audrina Patridge odpravila zaposlenemu dnevu promocij na proti. Paparaci so jo opazili pred studiem v New York Cityju, kjer je bila gostja oddaje ‘Today‘.

S svojim smislom za modo lepotička ponovno ni razočarala, saj je v črni jakni preko frfotajoče modre oblekice izgledala naravnost čudovito. S seboj pa je imela tudi prtljago, saj se je vračala v hotel Manhattan, kjer bodo nadaljevali s snemanjem serije.

Gospodična je o svojem dnevu zapisala: »Pravkar sem končala s snemanjem šova Today s Kathy Lee… Na sporedu pa bo jutri ob 10.12.«

Zgodaj istega dne se je Audrina ustavila še pri ‘Live with Regis & Kelly‘ in še prej zapisala: »Pravkar sem v zaodrju srečala Miley Cyrus. Tako ljubka in zelo v redu je.«

Preden se je odpravila v televizijski studijo, je pozdravila nekaj svojih oboževalcev in se jim prikupno nasmejala. Oblečena je bila v rdečo oblekico in nadvse vzhičena nad svojim dnem.

Njena soigralka Kristin Cavallari pa je bila v soboto opažena v MGM Grand Hotelu in Casinu v Los Angelesu v Nevadi.

Skupaj s prijatelji se je odpravila tudi na veliko zabavo ob bazenu, kjer je preživela čudovit dan. In seveda, tudi sama ne more brez Twitterja, zato je kar nekajkrat tisti dan napisala stanje.

Prvi zapis je bil kratek, a vsem dovolj razumljiv: “Vegas, baby!”

Nekaj časa kasneje je dodala: »V Wetrerepublic, kjer se imam čudovito! Nekaj se je tudi darovalo moji organizaciji.«

A lepotička ni dolgo ostala v Vegasu, saj se je odpravila v Toronto, kjer se bo udeležila ‘Music Video Awards’. In seveda, tudi o tem smo izvedeli preko twiitanja: »In pripravi se, Toronto, kajti danes pozno zvečer prihajam.«

V petek popoldne pa so paparaci opazili še eno soigralko serije ‘The Hills‘, in sicer Lauren Conrad. Lauren si je plačala vstop v kliniko za nego kože v Kate Somerville v zahodnem Hollywoodu.

Tudi ona je lepotička ne glede na to, kako se obleče. Tokrat je nosila preprosto majico in pajkice, zraven pa dodala rjavo torbico ‘Miu Miu’.

Zagotovo se vsi še spominjate njene reklame ‘Got Milk’. V začetku meseca pa je debitantka dobila tudi svojo novo spletno stran.

Ko jo je prvič obiskala, je 24-letnica zapisala:  Tako zelo sem hvaležna vsakemu mojemu oboževalcu – vi ste resnično prečudoviti in jaz sem očarana nad vso vašo podporo. Vi ste tisti, ki ste prispevali, da se je vse to lahko uresničilo. Zatorej prosim, oglejte si mojo novo spletno stran! Preletite jo in mi sporočite, kaj si mislite o njej. Upam, da vam je všeč.«


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Katy Perry očarala v seksi mini oblekici
Naslednji članekBritney soboto preživela s svojim najdražjim