Tom Felton je v soboto zvečer prispel na letališče LAX v Los Angelesu.

Izgleda, da se postavni 23-letni igralec ni prestrašil le Alana Rickmana… Za revijo ‘The Daily Mail’ se je razgovoril o noči, ko je na podelitvah ‘2010 MTV Movie Awards’ zmagal in prejel nagrado za najboljšega zlobneža.

»Tista noč je bila grozljiva. Užival nisem niti minuto. Zmaga je bila največje presenečenje, kar sem jih doživel. Četudi je bila podelitev nagrade velika čast, sem lahko na poti do odra samo panično razmišljal, da bom moral pred vso hollywoodsko smetano imeti govor! Po podelitvi je bila tudi zabava, na kateri sem se ustavil za 15 minut, nato pa pohitel nazaj v hotel, kjer sem ob skodelici čaja predelal vso zadevo,« je povedal Tom.

Potem ko je bil vidno pretresen zaradi podelitev nagrad, pa se je do zdaj izogibal večjim in usodnim šokom. Za sprostitev je pristal na nekoliko daljši intervju z že omenjeno revijo. Povedal je nekaj besed o otroštvu, ki mu je zaradi Harryja Potterja spolzelo med prsti, najdeni ljubezni in zastrašujočem Alanu Rickamanu.

»Mislim, da vsi pričakujejo, da se bomo po končanem snemanju razkropili na vse strani. Vem, da sta bila Daniel in Rupert malo žalostna, ko je prišel zadnji dan, ekipa pa je posnela še kratki povzetek vseh zadnjih desetih let.V meni se je mešalo toliko različnih občutkov. Malo sem bil žalosten na drugi strani pa tudi vznemirjen, saj se je zaključila pomembno poglavje mojega življenja. Presrečen sem, da mi ne bo treba več paziti na svojo polt,« je povedal.

»Ljudje mi večkrat omenijo, da sta slava in bogastvo odtehtali mojo otroštvo. Toda ideja o denarju, da bi zaradi tega zavrgel otroštvo, je smešna… Ta leta se ne bodo nikoli vrnila in jim ne moreš postaviti cene. In zame slava ni pozitivna stvar. Ideja, da bi bil slaven, je veliko boljša, kot je realnost.  Fantastično je, ko prideš na premiero in vsi navijajo zate, vendar ni resnično. Vsekakor pa ni moj namen videti svoje ime na klubskih vratih le, ker lahko to storim,« je še dodal.

V spomin si je priklical strah pred Alanom Rickmanom in nam zaupal: »Spomnim se svoje prve scene z Alanom. Bil sem zelo živčen, ker je tako dober igralec in ko si je nadel črn plašč ter začel govoriti kot Raus, mi je nagnal strah v kosti. Toda res sem si želel govoriti z njim, ker je bil Robin Hood moj najljubši film. Po snemanju sva se še uro in pol  pogovarjala in medtem mi je razkril, od kod črpa navdih. Za mladega igralca je fascinantna izkušnja, da se lahko o tem pogovarja s svojim herojem. Bilo je neprecenljivo.«

‘Harry Potter and the Deathly Hallows: Part 1’ bo prispel v kinematografe že 19. novembra. Spodaj si lahko ogledaš slike z njegovega  snemanja novega filma z naslovom From The Rough’.


Zadnje novičke

Prejšnji članekFOTO Anna Kournikova in Enrique Iglesias uživala v brezskrbnem dnevu
Naslednji članekFOTO Pijana Jessica Simpson se je skrivala pred paparaci